Povezane vesti

Forum beogradskih gimnazija podržava odlaganje uvođenja mature

RTV 04.01.2021
BEOGRAD - Forum beogradskih gimnazija podržava najavljenu odluku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja o odlaganju uvođenja državne mature, koja je trebala da startuje od 2022. godine. U saopštenju se navodi da je Forum beogradskih… »

Forum beogradskih gimnazija podržava odluku o odlaganju državne mature

N1 Info 04.01.2021
Forum beogradskih gimnazija (FBG) saopštio je da podržava najavljenu odluku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja o odlaganju uvođenja državne mature, koja je trebalo da startuje od 2022. godine. „Forum beogradskih gimnazija je i… »

Ružić: Zajednički kandidat SPS i SNS za predsednika realnost

B92 04.01.2021
Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i visoki funkcioner SPS-a Branko Ružić kaže da je realnost zajednički kandidat SNS-a i SPS-a za šefa države. Ružić je to rekao za današnje Večernje novosti, odgovarajući na pitanje da li je za toi… »

"Državna matura neće biti uvedena ni 2022. godine"

B92 04.01.2021
Državna matura je velika promena u sistemu koja se neće uvesti bez razgovora i dogovora sa visokoškolskim ustanovama, navodi ministar Branko Ružić. Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja rekao je u intervjuu za "Novosti" da ministarstvo… »

Ružić: Zajednički kandidat SPS i SNS za šefa države je realnost

Blic 04.01.2021
Zajednički kandidat SNS i SPS za šefa države na izborima 2022. godine je realnost, kaže ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i visoki funkcioner SPS-a Branko Ružić. Ružić je tako odgovorio na pitanje da li je za to da SNS i SPS imaju… »

Ružić: Zajednički kandidat SPS i SNS za predsednika realnost

RTV 04.01.2021
BEOGRAD - Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i visoki funkcioner SPS-a, Branko Ružić, izjavio je da je realnost zajednički kandidat Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije za šefa države na izborima 2022. godine. Ružić… »

Ružić: Zbog korone se odlaže državna matura

Nova 04.01.2021
Gotovo je izvesno da kako zbog okolnosti u kojima se naše društvo našlo pod uticajem korone, ali i zbog još potrebnih trijaža, državna matura neće biti uvedena 2022, rekao je ministar prosvete Branko Ružić. On je u intervjuu za Novosti istakao da… »

Odlaže se državna matura: Ružić: Neće je biti ni od 2022. godine, omela nas je korona

Blic 04.01.2021
"Gotovo je izvesno da kako zbog okolnosti u kojima se naše društvo našlo pod uticajem korone, ali i zbog još potrebnih trijaža, državna matura neće biti uvedena 2022, rekao je ministar prosvete Branko Ružić. On je u intervjuu za Novosti istakao… »

Ružić: Zajednički kandidat SPS i SNS za predsednika realnost

Dnevnik 04.01.2021
BEOGRAD: Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i visoki funkcioner SPS-a, Branko Ružić, izjavio je da je realnost zajednički kandidat Srpske napredene stranke i Socijalističke partije Srbije za šefa države na izborima 2022. godine. Ružić… »

Odlaže se državna matura! Zbog korone promena plana - ministar prosvete objasnio šta to podrazumeva za đake!

Mondo 04.01.2021
Ministar napomenuo da je formirana radna grupa koja će u kontinuitetu pratiti pripremu svake od faza državne mature. Ministar napomenuo da je formirana radna grupa koja će u kontinuitetu pratiti pripremu svake od faza državne mature Prvi potpredsednik… »

Intervju Branko Ružić: Neće biti državne mature ni od 2022. godine, omela nas je korona, ali su neophodne još neke…

Večernje novosti 04.01.2021
NA predsedničkim izborima građani se opredeljuju spram politike koju određeni kandidat ponudi. Strateška saradnja i razumevanje SNS i SPS i dvojice predsednika, Ivice Dačića i Aleksandra Vučića, u vezi sa vitalnim državnim pitanjima dalo je… »

Vesti dana »