Povezane vesti
KOVID-19: Veliki skok broja novozaraženih u NS u odnosu na prethodne dane
Moj Novi Sad 04.01.2021
U poslednja 24 sata u Srbiji je registrovano 2.715 novozaraženih, a bitku sa korona virusom izgubilo je 39 lica. Najviše novih slučajeva zaraze zabeleženo je u Beogradu – 699 i u Novom Sadu – 265. Podsećamo, u našem gradu je u nedelju bilo 119… »
U Vojvodini registrovano 403 novih slučajeva korona virusa
RTV 04.01.2021
NOVI SAD - Institut za javno zdravlje Vojvodine saopštio je danas da je u pokrajini tokom prethodnog dana registrovano 403 novih slučajeva korona virusa, kao i da je najveći broj 119 zabeležen u Novom Sadu. Trenutno, aktivno je 31.941 slučajeva, od… »
IZJZV: U Novom Sadu 119 novozaraženih korona virusom
Moj Novi Sad 04.01.2021
Tokom prethodnog dana u APV su registrovana 403 nova slučaja obolevanja od infekcije Kovid-19, saopštio je Institut za javno zdravlje Vojvodine. Najveći broj novozaraženih registrovan je u Novom Sadu – 119, što je za 31 manje nego dan ranije. U… »
Vesti dana »
Bivši hrvatski ministar zdravlja Vili Beroš pušten iz zatvora: „Ovo je šok za mene“
Danas pre 9 satijoš 1 povezana
Kraj pravnih bitaka za Trampa! Specijalni tužilac odbacuje optužbe protiv novog/starog predsednika SAD za prevaru za izborima
Blic pre 9 satijoš 1 povezana
Moderna artiljerija: Kadeti osposobljavani za artiljerijsku vatru na samohodnim haubicama
Blic pre 3 satajoš 1 povezana