Povezane vesti
Milović: Ako je Vučić prisluškivan, onda policija ne postoji
Nova 04.01.2021
Bivši načelnik Uprave kriminalističke policije (UKP) Srbije general Rodoljub Milović, zvani Roćko, izjavio je danas da ako je tačno da je predsednik Srbije prisluškivan godinu i po dana, onda srpska policija ne postoji. “Dok sam ja bio šef UKP-a bilo je… »
Rodoljub Milović: Ako je predsednik Srbije prisluškivan, onda srpska policija ne postoji
Novi magazin 04.01.2021
Bivši načelnik Uprave kriminalističke policije (UKP) Srbije general Rodoljub Milović izjavio je danas da ako je tačno da je predsednik Srbije prisluškivan godinu i po dana, onda srpska policija ne postoji. "Dok sam ja bio šef UKP-a bilo je nemoguće… »
Milović: Ako je predsednik Srbije prisluškivan, onda srpska policija ne postoji
N1 Info 04.01.2021
Bivši načelnik Uprave kriminalističke policije (UKP) Srbije general Rodoljub Milović izjavio je danas da ako je tačno da je predsednik Srbije prisluškivan godinu i po dana, onda srpska policija ne postoji. „Dok sam ja bio šef UKP-a bilo je nemoguće… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za sredu, 10. jun: Danas sunčano i toplo, popodne ponegde pljuskovi i grmljavina
Serbian News Media pre 1 satjoš 34 povezane
Nastavlja se suđenje u slučaju „Generalštab“: Ministar Nikola Selaković i drugi optuženi dočekani ispred suda uz zvižduke građana
Insajder pre 43 minutajoš 23 povezane
Apostolović: Francusko-nemački non-pejper mogao bi da ubrza evropski put Srbije
Beta pre 48 minutajoš 12 povezanih
Dan žalosti u Kraljevu, sahrana UN vojnika iz Srbije poginulog na jugu Libana
BBC News pre 18 minutajoš 13 povezanih