Повезане вести

Дурант одушевљен Теодосићем: Најбољи асистент са којим сам био на терену у исто време

Дурант одушевљен Теодосићем: Најбољи асистент са којим сам био на терену у исто време

Вести онлине 04.01.2021
Кевин Дурент је похвалио српског плејмејкера Милоша Теодосића. Није Кевин Дурент неко ко свакодневно “испаљује похвале” за играче, тако да овако нешто има своју тежину. Популарни “КД” је на друштвеној мрежи “Инстаграм”… »
Дурент: Теодосић? Најбољи додавач са којим сам делио паркет

Дурент: Теодосић? Најбољи додавач са којим сам делио паркет

Н1 Инфо 04.01.2021
Један од најбољих кошаркаша 21. века Кевин Дурент није заборавио дуеле са капитеном српске репрезентације Милошем Теодосићем са Светског првенства 2010. и ОИ 2016. године – коментаришући компилацију додавања луцидног Ваљевца… »
Дурент одушевљен теодосићем: Најбољи асистент са којим са икада био заједно на терену (видео)

Дурент одушевљен теодосићем: Најбољи асистент са којим са икада био заједно на терену (видео)

Вечерње новости 04.01.2021
ЈЕДАН од најбољих кошаркаша света Кевин Дурент не заборавља магију српског виртоуза Милоша Теодосића, па га се са времена на време сети и похвали игру плејмејкера Виртуса. Наиме, Инстаграм страница “Свисх Цултурес”, објавила је… »
Дурент не заборавља – Теодосић га је опет одушевио ВИДЕО

Дурент не заборавља – Теодосић га је опет одушевио ВИДЕО

Нова 04.01.2021
Кевин Дурент не заборавља кошаркашку магију Милоша Теодосића, па га са времена на време поново крунише за најбољег асистента. Одавно знамо да је Дурент један од обожавалаца Теа, али је сада познато да помно прати и његове… »

Вести дана »