Povezane vesti

Durant oduševljen Teodosićem: Najbolji asistent sa kojim sam bio na terenu u isto vreme

Durant oduševljen Teodosićem: Najbolji asistent sa kojim sam bio na terenu u isto vreme

Vesti online 04.01.2021
Kevin Durent je pohvalio srpskog plejmejkera Miloša Teodosića. Nije Kevin Durent neko ko svakodnevno “ispaljuje pohvale” za igrače, tako da ovako nešto ima svoju težinu. Popularni “KD” je na društvenoj mreži “Instagram” prokomentarisao… »
Durent: Teodosić? Najbolji dodavač sa kojim sam delio parket

Durent: Teodosić? Najbolji dodavač sa kojim sam delio parket

N1 Info 04.01.2021
Jedan od najboljih košarkaša 21. veka Kevin Durent nije zaboravio duele sa kapitenom srpske reprezentacije Milošem Teodosićem sa Svetskog prvenstva 2010. i OI 2016. godine – komentarišući kompilaciju dodavanja lucidnog Valjevca uputio mu je veliki… »
Durent oduševljen teodosićem: Najbolji asistent sa kojim sa ikada bio zajedno na terenu (video)

Durent oduševljen teodosićem: Najbolji asistent sa kojim sa ikada bio zajedno na terenu (video)

Večernje novosti 04.01.2021
JEDAN od najboljih košarkaša sveta Kevin Durent ne zaboravlja magiju srpskog virtouza Miloša Teodosića, pa ga se sa vremena na vreme seti i pohvali igru plejmejkera Virtusa. Naime, Instagram stranica “Swish Cultures”, objavila je kompilaciju… »
Durent ne zaboravlja – Teodosić ga je opet oduševio VIDEO

Durent ne zaboravlja – Teodosić ga je opet oduševio VIDEO

Nova 04.01.2021
Kevin Durent ne zaboravlja košarkašku magiju Miloša Teodosića, pa ga sa vremena na vreme ponovo kruniše za najboljeg asistenta. Odavno znamo da je Durent jedan od obožavalaca Tea, ali je sada poznato da pomno prati i njegove partije u Virtusu iz… »

Vesti dana »