Povezane vesti

U Prištini tvrde: I nakon Engela - Engel

RTV 04.01.2021
PRIŠTINA - Albansko-američki aktivista u Vašingtonu Hari Bajraktari izjavio je da novi kongresmen Riči Tores, naslednik Eliota Engela, obećava da će krenuti njegovim stopama. "Što se tiče albanskih pitanja, kongresmen Tores obećava da će slediti… »

U Prištini tvrde: I nakon Engela – Engel

RTS 04.01.2021
Albansko-američki aktivista u Vašingtonu Hari Bajraktari izjavio je da novi kongresmen Riči Tores, naslednik Eliota Engela, obećava da će krenuti njegovim stopama. "Što se tiče albanskih pitanja, kongresmen Tores obećava da će slediti put Eliota… »

Haradinaj-Stubla: Riči Tores je novi saveznik Prištine u Kongresu SAD

Blic 04.01.2021
Ministarka spoljnih poslova u privremenim institucijama u Prištini Meljiza Haradinaj Stubla označila je novoizabranog kongresmena Ričija Toresa kao novog saveznika Prištine u američkom Kongresu. Ona je na svom profilu objavila zajedničke fotografije… »

Engela nasledio još jedan srbomrzac: Ko je Riči Torez - novi saveznik lažne države

Pravda 04.01.2021
Novoizabrani američki kongresmen Riči Tores, koga je ministarka spoljnih poslova tzv. Kosova Meljiza Haradinaj Stubla u objavi na Tviteru predstavila kao novog saveznika, ima vrlo slične neprijateljske stavove prema Srbiji kao i odlazeći predstavnik… »

Engela nasledio još jedan srbomrzac: Ko je Riči Torez - novi saveznik lažne države

Večernje novosti 04.01.2021
NOVOIZABRANI američki kongresmen Riči Tores, koga je ministarka spoljnih poslova tzv. Kosova Meljiza Haradinaj Stubla u objavi na Tviteru predstavila kao novog saveznika, ima vrlo slične neprijateljske stavove prema Srbiji kao i odlazeći predstavnik… »

Vesti dana »

Tiodorović: Rizik od zaražavanja veći iz tri razloga

B92 pre 16 minutajoš 39 povezanih

Moskva odlučila: Imaju rok 25 sati

B92 pre 4 minutajoš 28 povezanih

Od kovida preminulo još 11 osoba na jugu Srbije

Južne vesti pre 5 satijoš 24 povezane