Povezane vesti
Novi trener predstavljen u Topoli: Krstajić i zvanično novi šef stručnog štaba!
Hot sport 04.01.2021
Novi šef stručnog štaba Fudbalskog kluba TSC Mladen Krstajić predstavljen je danas u Bačkoj Topoli i tom prilikom je izrazio veliko zadovoljstvo što će ubuduće voditi prvi tim ovog superligaša. „Iskreno rečeno, zadovoljstvo mi je što sam na ovom mestu… »
Krstajić promovisan: TSC je kao bundesligaš, zadao je domaći
Nova 04.01.2021
Mladen Krstajić, novi šef stručnog štaba TSC, predstavljen je u Bačkoj Topoli i tom prilikom izrazio je veliko zadovoljstvo što će voditi ovog superligaša. “Kada sam došao na prvi i jedini sastanak sa upravom ovog kluba, kada sam pogledao ovo zdanje… »
Krstajić: TSC ima uslove kao neki bundesligaši
N1 Info 04.01.2021
Mladen Krstajić (46) se vratio u srpski fudbal posle godinu i po dana pauze. Bivši selektor Srbije danas je i zvanično predstavljen kao trener TSC iz Bačke Topole. Na toj poziciji naslediće pokojnog Zoltana Saba, nekadašnjeg saigrača u Partizanu, sa… »
Klub 21. Veka! Krstajić: TSC ima sve kao da je u Bundesligi
Večernje novosti 04.01.2021
MLADEN KRSTAJIĆ predstavljen je zvanično kao novi trener srpskog Superligaša TSC-a. Promocija je održana u Fudbalskoj akademiji TSC u Bačkoj Topoli. - Nisam postavljao nikakve uslove, ni finansijske, jednostavno, kada sam došao na prvi i jedini sastanak… »
Promovisan Krstajić
Sportske.net 04.01.2021
Nekadašnji selektor naše reprezentacije. Mladen Krstajić je preuzeo TSC. Stigao je u Bačku Topolu, uverio se u ono što svi već znamo, a to je da je TSC ozbiljan fudbalski projekat. "TSC kao klub je nešto što su evropski standardi. Imao sam samo jedan… »
Krstajić promovisan u Bačkoj Topoli: TSC kao bundesligaš
Mozzart sport 04.01.2021
“Ovako treba da izgleda klub u 21. veku”, kaže doskorašnji selektor Srbije. Zoltan Sabo će zauvek biti upamćen kao istorijska ličnost u TSC-u, ali u Bačkoj Topoli posle prerane smrti doskorašnjeg trenera moraju da razmišljaju i o budućnosti. A ona je… »
Bivši selektor preuzeo "bundesligaša" iz bačke topole: Ovo je domaći zadatak za sve naše klubove u 21. veku!
Mondo 04.01.2021
Mladen Krstajić oduševljen novim klubom. Mladen Krstajić oduševljen novim klubom. Mladen Krstajić vratio se u srpski fudbal posle godinu i po dana pauze. Bivši selektor Srbije seo je na klupu TSC-a i na toj poziciji naslediće pokojnog Zoltana Saba… »
Vesti dana »
Novinar saopštio Jokiću da je ispisao istoriju - njegova reakcija je potpuni hit! (video)
Kurir pre 18 minutajoš 28 povezanih
Uhapšen osumnjičeni da je bacio bombu na kuću Zdravka Čolića, traga se za još jednom osobom
Sputnik pre 48 minutajoš 19 povezanih
Vreme danas: Promenljivo oblačno i vetrovito, popodne i uveče ponegde kiša, do 14 stepeni
Vesti online pre 8 minutajoš 12 povezanih
CIA najavljuje da će prestati da objavljuje "Svetsku knjigu činjenica"
Insajder pre 7 minutajoš 1 povezana