Повезане вести
Нови тренер представљен у Тополи: Крстајић и званично нови шеф стручног штаба!
Хот спорт 04.01.2021
Нови шеф стручног штаба Фудбалског клуба ТСЦ Младен Крстајић представљен је данас у Бачкој Тополи и том приликом је изразио велико задовољство што ће убудуће водити први тим овог суперлигаша. „Искрено речено, задовољство ми је… »
Крстајић промовисан: ТСЦ је као бундеслигаш, задао је домаћи
Нова 04.01.2021
Младен Крстајић, нови шеф стручног штаба ТСЦ, представљен је у Бачкој Тополи и том приликом изразио је велико задовољство што ће водити овог суперлигаша. “Када сам дошао на први и једини састанак са управом овог клуба, када сам… »
Крстајић: ТСЦ има услове као неки бундеслигаши
Н1 Инфо 04.01.2021
Младен Крстајић (46) се вратио у српски фудбал после годину и по дана паузе. Бивши селектор Србије данас је и званично представљен као тренер ТСЦ из Бачке Тополе. На тој позицији наследиће покојног Золтана Саба, некадашњег… »
Клуб 21. Века! Крстајић: ТСЦ има све као да је у Бундеслиги
Вечерње новости 04.01.2021
МЛАДЕН КРСТАЈИЋ представљен је званично као нови тренер српског Суперлигаша ТСЦ-а. Промоција је одржана у Фудбалској академији ТСЦ у Бачкој Тополи. - Нисам постављао никакве услове, ни финансијске, једноставно, када сам дошао… »
Промовисан Крстајић
Спортске.нет 04.01.2021
Некадашњи селектор наше репрезентације. Младен Крстајић је преузео ТСЦ. Стигао је у Бачку Тополу, уверио се у оно што сви већ знамо, а то је да је ТСЦ озбиљан фудбалски пројекат. "ТСЦ као клуб је нешто што су европски… »
Крстајић промовисан у Бачкој Тополи: ТСЦ као бундеслигаш
Моззарт спорт 04.01.2021
“Овако треба да изгледа клуб у 21. веку”, каже доскорашњи селектор Србије. Золтан Сабо ће заувек бити упамћен као историјска личност у ТСЦ-у, али у Бачкој Тополи после преране смрти доскорашњег тренера морају да размишљају и о… »
Бивши селектор преузео "бундеслигаша" из бачке тополе: Ово је домаћи задатак за све наше клубове у 21. веку!
Мондо 04.01.2021
Младен Крстајић одушевљен новим клубом. Младен Крстајић одушевљен новим клубом. Младен Крстајић вратио се у српски фудбал после годину и по дана паузе. Бивши селектор Србије сео је на клупу ТСЦ-а и на тој позицији наследиће… »
Вести дана »
Одрон код Центра изврсности у Крагујевцу: Обрушио се зид и пут (ВИДЕО)
Н1 Инфо пре 2 сатајош 30 повезаних
Ледени дани стижу у Србији! Детаљна прогноза за децембар најављује снег и -7°Ц, а ево шта нас чека за Нову годину!
Ало пре 3 сатајош 28 повезаних
Претучени одборник Крени-промени: Нападнут и мој колега док смо идентификовали насилнике, полицајци само спустили главе
Данас пре 4 сатијош 18 повезаних
Миливојевић: Покушај власти да угаси ТОК је напад на уставни поредак
Правда пре 3 сатајош 12 повезаних
Председник ДР Конго Чисекеди разговарао са Вучићем: Узјамно поштовање за територијални интегритет
Бета пре 3 сатајош 31 повезана