Повезане вести
Хрватска: На подручјима погођеним земљотресом проглашено "стање катастрофе"
Нова економија 04.01.2021
Влада Хрватска је прогласила стање катастрофе у Сисачко-мословачкој и Загребачкој жупанији, које је у уторак погодио снажан земљотрес, јавио је ХРТ. Такође је формиран и Штаб који ће се бавити ситуацијом на угроженом подручју… »
У Хрватској проглашена катастрофа на подручју погођеном земљотресом
Радио 021 04.01.2021
Премијер Андреј Пленковић рекао је данас да је Влада Хрватске одлучила да прогласи катастрофу на подручју Сисачко-мославачке жупаније, као и у деловима Загребачке и Карловачке жупаније. Пленковић је на седници Владе рекао да је… »
Проглашена катастрофа на подручјима погођеним земљотресом у централној Хрватској
Данас 04.01.2021
Влада Хрватске прогласила је данас катастрофу на подручјима које је прошлог уторка погодио разоран земљотрес чији је епицентар био код Петриње. „Одлучили смо данас не само да прогласимо катастрофу на подручјима… »
Влада Хрватске прогласила стање катастрофе у подручјима најтеже погођеним земљотресима
Блиц 04.01.2021
Хрватска влада је на данашњој седници прогласила стање катастрофе у Сисачко-мословачкој и Загребачкој жупанији, које је у уторак погодио снажан земљотрес. Стање катастрофе је прогласио премијер Андреј Пленковић на основу… »
Хрватска прогласила катастрофу: Пленковић поручио да нико неће остати сам и захвалио се државама на помоћи!
Мондо 04.01.2021
"Ми проглашавамо катастрофу данас", поручено је са данашње седнице хрватске владе. "Ми проглашавамо катастрофу данас", поручено је са данашње седнице хрватске владе Премијер Хрватске Андреј Пленковић рекао је да хрватска влада… »
Влада Хрватске прогласила катастрофу
Нова 04.01.2021
На почетку данашње седнице Владе Хрватске, премијер Андреј Пленковић прогласио је катастрофу и нагласио да нико неће остати сам у овој тешкој ситуацији која је задесила земљу. Усвојен је и дневни ред. Влада је минутом ћутања… »
Проглашено стање природне катастрофе у Хрватској: Нанесена штета утиче на нормално функционисање живота
Србија данас 04.01.2021
Андреј Пленковић најавио да ће данас саопштити јавности шта је све до сада предузето. Хрватска влада ће прогласити стање природне кататрофе за две жупаније погођене разорним земљотресом, који је проузроковао огромну штету… »
Вести дана »
Ђедовић: Држава ће учинити све да очува стабилност снабдевања горивом и енергетску стабилност
Бета пре 12 минутајош 31 повезана
За пријаву нелегалних објеката и упис права својине грађани имају 60 дана - какав је поступак
РТС пре 22 минутајош 90 повезаних
Ђедовић Хандановић након састанка са Вучићем и тимовима за енергетску стабилност: "Ситуација све сложенија"
Еуроневс пре 1 сатјош 40 повезаних
Трамп 'разочаран' Зеленским јер 'није ни прочитао мировни план'
BBC News пре 37 минутајош 53 повезане
Зашто су Тајланд и Камбоџа поново у сукобу? Спор траје више од једног века, а ово су разлози
Мондо пре 1 сатјош 39 повезаних