Povezane vesti
Koga ćete vi uništiti: Teodora Džehverović na meti negativnih komentara! Odmah je reagovala i žustro odgovorila!
Mondo 04.01.2021
Pevačica je neretko na meti kritika, a sada je otkrila i kako na njih reaguje. Pevačica je neretko na meti kritika, a sada je otkrila i kako na njih reaguje. Teodora Džehverović je jedna od onih javnih ličnosti koji neretko nailaze na negativne… »
"Koga ćete vi: Uništiti?" Teodora Džehverović pobesnela usred emisije, nije mogla da se smiri
Blic 04.01.2021
Pevačica Teodora Džehverović, važi za jednu od najpopularnijih pevačica kod nas i u regionu, često je i na meti kritika, a sada je otkrila kako se bori sa negativnim komentarima. - Iskreno ja sam već umorna da se dokazujem bilo kome, jer smatram da ljudi… »
Vesti dana »

Vučić predstavio nove mere: Snizićemo cene i kamatne stope, cilj je bolji standard građana
Zoom UE pre 31 minutajoš 21 povezana

Novak u dve reči digao Njujork na noge: Dok su mu klicali, između redova rekao ono što je Srbija čekala
Mondo pre 26 minutajoš 37 povezanih

Bravo Nole! Đoković uz malo muke do druge runde US Opena! Orlovi odleteli za rigu: Počinje borba za zlato na EvroBasketu!
Hot sport pre 6 minutajoš 38 povezanih

Đoković: Još uvek imam želju da se borim, moram biti zahvalan na sjajnoj karijeri
RTS pre 4 satijoš 34 povezane