Повезане вести
Летеле флаше на све стране: Фран и Цвеле у жестоком сукобу, задругари их једва раздвојили! Пљуштале псовке! (видео)
Мондо 04.01.2021
У Белој кући поново завладао хаос! У Белој кући поново завладао хаос! Учесници Задруге су за црним столом бирали најбољи наступ у Задруговизији када је избио жестоки сукоб између Франа Пујаса и Јована Цвијетића Цвелета. Надица… »
Летеле флаше на све стране, тресла се бела кућа! Фран и Цвеле заратили на крв и нож, задругари их једва смирили! (видео)
Курир 04.01.2021
У току бирања најбољег наступа на синоћној Задруговизији, дошло је до сукоба између Франа Пујаса и Цвелета. - Мене су изабрали да будем статиста, и рекла сам свима да не знам да певам. Зовите ме када нешто треба, и није… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Бета пре 3 сатајош 34 повезане
Вучић о судбини НИС-а: Могуће три опције за решење санкција, крајњи рок 15. јануар
Сербиан Невс Медиа пре 3 сатајош 27 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 3 сатајош 34 повезане
Пријављено више од 45.000 објеката, више од половине електронским путем! Министарка Софронијевић: Процедура је једноставна, пријава могућа у општинама и Пошти
Курир пре 0 минутајош 49 повезаних
Преко Националне платформе о ценама грађани од данас могу да прате свако поскупљење
Мој Нови Сад пре 5 минутајош 32 повезане