Povezane vesti
Počela hapšenja u Americi: Iza rešetaka vođa Ponosnih momaka, policija zabranjuje oružje, očekuje se haos
Večernje novosti 05.01.2021
AMERIČKI Kongres sutra, 6. januara, treba da potvrdi rezultate predsedničkih izbora, a pred najavljeni protest pristalica Američkog predsednika Donalda Trampa, koji osporavaju izborne rezultate i pobedu demokrate Džoa Bajdena, uhapšen je vođa desničarske… »
Uhapšen lider "ponosnih momaka": Ultradesničar palio zastavu aktivista, a sad poziva na rekordno okupljanje za podršku Trampu…
Blic 05.01.2021
Lider ultradesničarske organizacije "Praud Bojs" (Ponosni momci) Enrike Tario uhapšen je u Vašingtonu zbog paljenja zastave aktivista "Crni životi su važni" pre mesec dana. Tario je optužen da je prošlog meseca namerno uništavao tuđu imovinu, saopšteno… »
Uhapšen lider “Praud bojsa”: Trampovi desničari opet luduju
Nova 05.01.2021
Lider ultradesničarske organizacije Praud Bojs (Ponosni momci) Enrike Tario uhapšen je u Vašingtonu zbog paljenja zastave organizacije Crni životi su važni pre mesec dana. The leader of the Proud Boys, Enrique Tarrio, was arrested in Washington… »
Vesti dana »

"Video sam to na njihovim licima" Pešić otvorio dušu posle debakla na Eurobasketu: Ono što sam rekao posle Pariza mislim i sada!
Kurir pre 51 minutajoš 29 povezanih

Srbiji se (još) nije razdanilo u „zemlji izlazećeg sunca“ – dame na potezu
Sputnik pre 1 satjoš 19 povezanih

(Video) Zemljotres razorne jačine pogodio Rusiju! Proglašena opasnost, stanovništvo evakuisano preti im cunami
Dnevnik pre 1 satjoš 13 povezanih

Udovica Čarlija Kirka: Neću dozvoliti da njegovo nasleđe umre, ljudi koji su ga ubili ne znaju šta su uradili
N1 Info pre 1 satjoš 10 povezanih

Ubistvo Čarlija Kirka: Ko je osumnjičeni Tajler Robinson i ko ga je prijavio policiji
BBC News pre 6 minutajoš 8 povezanih