Повезане вести
Јирген је у праву, Јунајтед добија више пенала
Н1 Инфо 05.01.2021
После пораза од Саутемптона у ком је по мишљењу Јиргена Клопа његов Ливерпул оштећен бар за један пенал, немачки стручњак је испалио стрелице у смеру Манчестер Јунајтеда једном својом изјавом. Рекао је како Јунајтед сигурно… »
Клоп разочаран у судије: ‘Играње руком је деловало као чист пенал’
Хот спорт 05.01.2021
‘Чуо сам да је Манчестер Јунајтед имао више пенала за две године него ја за пет и по година’! Немачки стручњак је веома разочаран због судијских одлука у Премијер лиги Енглеске. Јирген Клоп сматра да је његов тим оштећен за… »
Клоп је бесан, ова изјава ће изазвати буру на "острву": Је л' сам ја крив што Јунајтеду свирате пенале?
Мондо 05.01.2021
Јирген Клоп има шта да каже судијама у Премијер лиги. Јирген Клоп има шта да каже судијама у Премијер лиги. Ливерпул је у великој кризи, а пораз од Саутемптона је то доказао. Пробали су све играчи "редса", на крају је у 93… »
Клоп након пораза о Јунајтеду и пеналима
Моззарт спорт 05.01.2021
"Манчестер јунајтед је за две године имао више пенала него ја за пет и по година" Фудбалери Ливерпула доживели су пораз у 17. колу Премијер лиге. Био је то трећи везани меч без тријумфа за пулене Јиргена Клопа, после ремија са… »
Вести дана »
"Инсистирање на регулацији традиционалних медија као регулација саобраћаја кочијама": Станојевић и Чобан о РЕМ-у
Еуроневс пре 2 сатајош 34 повезане
Грађани блокирали долазне и одлазне пероне Међумесне аутобуске станице у Новом Саду
Бета пре 1 сатјош 5 повезаних
Прве фотографије с места пада авиона у Хрватској! Ватрпгасци га пронашли крај пута, пилот није имао шансе
Телеграф пре 11 минутајош 23 повезане
(БЛОГ) Сина Дијане Хрке звали са непознатог броја, грађани блокирали аутобуску у Новом Саду
Н1 Инфо пре 16 минутајош 48 повезаних