Повезане вести
Јирген је у праву, Јунајтед добија више пенала
Н1 Инфо 05.01.2021
После пораза од Саутемптона у ком је по мишљењу Јиргена Клопа његов Ливерпул оштећен бар за један пенал, немачки стручњак је испалио стрелице у смеру Манчестер Јунајтеда једном својом изјавом. Рекао је како Јунајтед сигурно… »
Клоп разочаран у судије: ‘Играње руком је деловало као чист пенал’
Хот спорт 05.01.2021
‘Чуо сам да је Манчестер Јунајтед имао више пенала за две године него ја за пет и по година’! Немачки стручњак је веома разочаран због судијских одлука у Премијер лиги Енглеске. Јирген Клоп сматра да је његов тим оштећен за… »
Клоп је бесан, ова изјава ће изазвати буру на "острву": Је л' сам ја крив што Јунајтеду свирате пенале?
Мондо 05.01.2021
Јирген Клоп има шта да каже судијама у Премијер лиги. Јирген Клоп има шта да каже судијама у Премијер лиги. Ливерпул је у великој кризи, а пораз од Саутемптона је то доказао. Пробали су све играчи "редса", на крају је у 93… »
Клоп након пораза о Јунајтеду и пеналима
Моззарт спорт 05.01.2021
"Манчестер јунајтед је за две године имао више пенала него ја за пет и по година" Фудбалери Ливерпула доживели су пораз у 17. колу Премијер лиге. Био је то трећи везани меч без тријумфа за пулене Јиргена Клопа, после ремија са… »
Вести дана »
Три године од масовног убиства у Дубони и Малом Орашју
Сербиан Невс Медиа пре 3 минутајош 44 повезане
Да ли је због ове изјаве Србија остала без селектора? Стевановић неће овако да настави
Нова пре 22 минутајош 32 повезане
Нафта Брент поскупела на више од 109$ упркос Трамповом плану за Ормуски мореуз
РТВ пре 13 минутајош 20 повезаних
Апостоловић: Не постоји формална одлука о замрзавању средстава ЕУ за Србију
Бета пре 43 минутајош 14 повезаних