Povezane vesti
Indi konačno zaljubljena: Nakon borbe za život, smršala 30 kilograma, pa našla novog dečka!
Mondo 05.01.2021
Pevačica je posle operacije želuca uspela da se oporavi i napokon uživa u ljubavi. Pevačica je posle operacije želuca uspela da se oporavi i napokon uživa u ljubavi. Indira Aradinović Indi početkom 2020. godine, podvrgla se operaciji smanjena želuca… »
Indi posle borbe za život smršala 20 KG pa našla dečka: Napokon sam srećna i zaljubljena, uživam sa njim
Kurir 05.01.2021
Pevačica Indira Indi Aradinović posle teškog početka 2020. godine i borbe za život, otvorila dušu i otkrila da je našla emotivnog partnera. - Ova godina je bila veoma teška za mene, borila sam se za život i uspela sam. A, s druge strane posle dugo… »
Vesti dana »

Kako da ne uđete u crvenu zonu? Možete sami da pratite kilovate i izbegnete paprene račune za struju na kraju meseca
Kurir pre 1 satjoš 40 povezanih

Transkript celog razgovora direktora Junajted grupe i Telekoma: „Moram tu kompaniju da učinim veoma malom u Srbiji“
Nedeljnik pre 20 minutajoš 87 povezanih

Uhapšen napasnik iz Trstenika Prvo izbo mladića nožem i staklenom flašom a potom pretio policajcu
Alo pre 45 minutajoš 34 povezane

Nesreća na ibarskoj: Sudar kod Orlovače izazvao kolone u oba pravca: Nesreća zbog opasnog polukružnog okretanja (video)
Blic pre 55 minutajoš 72 povezane

Brnabić sa Kopmanom: Od ključnog značaja da Srbija otvori Klaster 3 do kraja godine
RTS pre 1 satjoš 27 povezanih