Повезане вести
"Ризиковали су своје животе и слободу": Асанж, Сноуден и Менингова номиновани за нобелову награду за мир
Блиц 05.01.2021
Ирски активиста и добитник Нобелове награде за мир 1976. године Марид Кориган Мегвајер номиновала је за ту награду за 2021. оснивача "Викиликса" Џулијана Асанжа и звиждаче Едварда Сноудена и Челси Менинг, објавио је лист "Ајриш… »
Ирска активисткиња номиновала: Нобелова награда за Асанжа и још двоје изузетних људи!
Правда 05.01.2021
Ирска активисткиња и добитница Нобелове награде за мир 1976. године Мејрид Кориган Мегвајер номиновала је оснивача Викиликса Џулијана Асанжа и узбуњиваче Едварда Сноудена и Челзи Менинг за Нобелову награду за мир 2021. године… »
Асанж и Сноуден номиновани за Нобелову награду за мир
РТВ 05.01.2021
ДАБЛИН - Ирска активисткиња и добитница Нобелове награде за мир 1976. године Мејрид Кориган Мегвајер номиновала је оснивача Викиликса Џулијана Асанжа и узбуњиваче Едварда Сноудена и Челзи Менинг за Нобелову награду за мир… »
Вести дана »
"Ја сам православни Србин и поносан сам на корене!" Овако је о себи говорио Марк Брновић: "Покупио сам најбоље од целог Балкана" (фото)
Блиц пре 1 сатјош 3 повезане
(Фото, видео) Величанствен ватромет, игра дронова и ласерски ефекти Српска Нова година дочекана у Београду на води, огласила се звона са Храма Светог Саве
Блиц пре 47 минутајош 6 повезаних
Временска прогноза за среду 14. јануар 2026: Топлије, температура до 12 степени
Бета пре 47 минутајош 2 повезане
Канцеларија за КиМ: Напад на двојицу Срба у Дечанима доказ колико су повратници угрожени на Косову
Данас пре 2 сатајош 1 повезана