Povezane vesti
Perkins: Slušao sam priče o veličini Partizana
Vesti online 05.01.2021
Džoš Perkins, novo pojačanje Partizana, oglasio se po prvi put po dolasku među crno-bele. Džoš Perkins je bivši student univerziteta Gonzaga gde su mu je saigrač bio bivši as Partizana, Najdžel Vilijams Gos. Kada je Perkins dobio poziv svog agenta bio je… »
Perkins: Vilijams Gos mi je govorio o veličini Partizana, kako da ne budem uzbuđen?!
Večernje novosti 05.01.2021
PARTIZAN je s nestrpljenjem očekivao pojačanje na poziciji plejmejkera. Stigao je Džoš Perkins koji ne krije nestrpljenje da doputuje u Beograd. O istoriji crno-belih raspitao se kod Najdžela Vilijamsa-Gosa. "Postali smo i ostali bliski prijatelji dok… »
Perkins: Gos mi je pričao o veličini Partizana, kako da ne budem uzbuđen?
Mozzart sport 05.01.2021
"Sada se ta prilika pruža meni", kaže Perkins za Mozzart Sport. Partizan je s nestrpljenjem očekivao pojačanje na poziciji plejmejkera. I dobio ga je u Džošu Perkinsu koji ne krije nestrpljenje da doputuje u Beograd. "Kada su me ljudi iz Vasermana… »
Vesti dana »

Stiže osveženje! Oglasio se RHMZ: Naredne nedelje sunčano i toplo, ali pripremite i kišobrane
Blic pre 4 satijoš 2 povezane

Oglasio se MUP o napadu na Karaburmi: Lažno se predstavljali kao policija, pa opljačkali devojku: Odmah su uhapšeni (video)
Blic pre 5 satijoš 2 povezane

Angelina Topić osma u skoku uvis na mitingu Dijamantske lige u Stokholmu
Danas pre 6 satijoš 2 povezane