Povezane vesti
Mrka napustio kovid bolnicu Svi treba ovo da vide kako bi više pazili na sebe i najbliže: Situacija nije nimalo naivna
Kurir 05.01.2021
Milutin Mrkonjić, počasni predsednik Socijalističke partije Srbije, izašao je danas iz bolnice "Dragiša Mišović". - Izašao sam iz bolnice pre 20 minuta. Dobro se osećam. Nisam imao koronu, ali su me zadržali jer su mi pronašli ožiljke na plućima… »
Milutin Mrkonjić Izašao iz bolnice: Moja Ana će pevati za lekare kada se za to steknu uslovi!
Mondo 05.01.2021
Milutin Mrkonjić je hospitalizovan 31. decembra usled povišene temperature. Milutin Mrkonjić je hospitalizovan 31. decembra usled povišene temperature Milutin Mrkonjić, počasni predsednik Socijalističke partije Srbije, izašao je danas iz bolnice "Dragiša… »
Mrkonjić izašao iz bolnice: Moja Ana pevaće za lekare
N1 Info 05.01.2021
Milutin Mrkonjić, počasni predsednik Socijalističke partije Srbije, izašao je danas iz bolnice "Dragiša Mišović", što je i potvrdio za Nova.rs. “Izašao sam iz bolnice pre 20 minuta. Dobro se osećam. Nisam imao koronu, ali su me zadržali jer su mi… »
Mrkonjić izašao iz bolnice: Dobro se osećam
Nova 05.01.2021
Milutin Mrkonjić, počasni predsednik Socijalističke partije Srbije, izašao je danas iz bolnice "Dragiša Mišović", što je i potvrdio za Nova.rs. “Izašao sam iz bolnice pre 20 minuta. Dobro se osećam. Nisam imao koronu, ali su me zadržali jer su mi… »
Vesti dana »

Advokat studenta FTN-a: Bogdan će biti prebačen u bolnicu Centralnog zatvora u Beogradu, u toku žalba na pritvor
Danas pre 2 satajoš 41 povezana

Uhapšena razbojnička četvorka koja je krala po firmama u Barajevu
Radio 021 pre 1 satjoš 44 povezane

Nenad ubio Zlaticu u Beču, ranio ćerku i zeta, pa nađen mrtav u "mercedesu" Ovo je pokojni bračni par iz Srbije! (foto)
Kurir pre 1 satjoš 25 povezanih

Čubrilo dao prognozu za naredne dane: Na mraz baš nismo računali, a od ovog datuma definitivno prelazimo na jesenji režim
Nova pre 3 satajoš 34 povezane

Kragujevački studenti pozivaju na protest podrške kolegi Bogdanu
Glas Šumadije pre 22 minutajoš 34 povezane