Povezane vesti
Mrka napustio kovid bolnicu Svi treba ovo da vide kako bi više pazili na sebe i najbliže: Situacija nije nimalo naivna
Kurir 05.01.2021
Milutin Mrkonjić, počasni predsednik Socijalističke partije Srbije, izašao je danas iz bolnice "Dragiša Mišović". - Izašao sam iz bolnice pre 20 minuta. Dobro se osećam. Nisam imao koronu, ali su me zadržali jer su mi pronašli ožiljke na plućima… »
Milutin Mrkonjić Izašao iz bolnice: Moja Ana će pevati za lekare kada se za to steknu uslovi!
Mondo 05.01.2021
Milutin Mrkonjić je hospitalizovan 31. decembra usled povišene temperature. Milutin Mrkonjić je hospitalizovan 31. decembra usled povišene temperature Milutin Mrkonjić, počasni predsednik Socijalističke partije Srbije, izašao je danas iz bolnice "Dragiša… »
Mrkonjić izašao iz bolnice: Moja Ana pevaće za lekare
N1 Info 05.01.2021
Milutin Mrkonjić, počasni predsednik Socijalističke partije Srbije, izašao je danas iz bolnice "Dragiša Mišović", što je i potvrdio za Nova.rs. “Izašao sam iz bolnice pre 20 minuta. Dobro se osećam. Nisam imao koronu, ali su me zadržali jer su mi… »
Mrkonjić izašao iz bolnice: Dobro se osećam
Nova 05.01.2021
Milutin Mrkonjić, počasni predsednik Socijalističke partije Srbije, izašao je danas iz bolnice "Dragiša Mišović", što je i potvrdio za Nova.rs. “Izašao sam iz bolnice pre 20 minuta. Dobro se osećam. Nisam imao koronu, ali su me zadržali jer su mi… »
Vesti dana »
RIK: Listi Narodna Srbija nedostaje 67 pravno valjanih potpisa birača
N1 Info pre 1 satjoš 42 povezane
Fon der Lajen pričala o Ratku Mladiću tokom izricanja presude Hašimu Tačiju: "On je počinio najstravičnije zločine"
Mondo pre 45 minutajoš 61 povezana
Kuća od 700 kvadrata i poslovi vredni 176 miliona: Otkriveni šokantni detalji imovinske karte Hašima Tačija
Mondo pre 15 minutajoš 18 povezanih
Haški sud osudio Tačija na 25 godina, a vođama OVK ukupno 81
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 168 povezanih
Stiže li miholjsko leto? U septembru i do 32 stepena, a evo kada se očekuje zahlađenje
Euronews pre 1 satjoš 30 povezanih