Повезане вести
Мрка напустио ковид болницу Сви треба ово да виде како би више пазили на себе и најближе: Ситуација није нимало наивна
Курир 05.01.2021
Милутин Мркоњић, почасни председник Социјалистичке партије Србије, изашао је данас из болнице "Драгиша Мишовић". - Изашао сам из болнице пре 20 минута. Добро се осећам. Нисам имао корону, али су ме задржали јер су ми пронашли… »
Милутин Мркоњић Изашао из болнице: Моја Ана ће певати за лекаре када се за то стекну услови!
Мондо 05.01.2021
Милутин Мркоњић је хоспитализован 31. децембра услед повишене температуре. Милутин Мркоњић је хоспитализован 31. децембра услед повишене температуре Милутин Мркоњић, почасни председник Социјалистичке партије Србије, изашао је… »
Мркоњић изашао из болнице: Моја Ана певаће за лекаре
Н1 Инфо 05.01.2021
Милутин Мркоњић, почасни председник Социјалистичке партије Србије, изашао је данас из болнице "Драгиша Мишовић", што је и потврдио за Нова.рс. “Изашао сам из болнице пре 20 минута. Добро се осећам. Нисам имао корону, али су ме… »
Мркоњић изашао из болнице: Добро се осећам
Нова 05.01.2021
Милутин Мркоњић, почасни председник Социјалистичке партије Србије, изашао је данас из болнице "Драгиша Мишовић", што је и потврдио за Нова.рс. “Изашао сам из болнице пре 20 минута. Добро се осећам. Нисам имао корону, али су ме… »
Вести дана »
Републикански конгресмен: Ако нападнемо Гренланд, то ће бити Трампов крај
Данас пре 32 минутајош 1 повезана
Из минуса у плус, а онда почиње да дува кошава: Временска прогноза за петак, 16. јануар
Вечерње новости пре 7 минутајош 2 повезане