Povezane vesti
Prva slika Ane i mrke nakon izlaska iz bolnice: Zajedno čekamo Božić, ispunjena je moja jedina želja!
Mondo 05.01.2021
"Zajedno čekamo Badnjak i Božić", napisala je. "Zajedno čekamo Badnjak i Božić", napisala je. Dugogodišnji emotivni partner Ane Bekute, Milutin Mrkonjić, danas je pušten iz bolnice "Dragiša Mišović", u kojoj je bio smešten radi lakše upale pluća i visoke… »
Mrka se vratio kući: Ana Bekuta presrećna
Nova 05.01.2021
Pevačica Ana Bekuta objavila je lepe vesti - njen partner Milutin Mrkonjić vratio se iz bolnice kući, jer mu se zdravstveno stanje poboljšalo. Bekuta je objavila njihovu zajedničku fotografiju na društvenoj mreži Instagram, na kojoj se vidi da je… »
Prva zajednička fotografija ane i mrke nakon što je izašao iz bolnice: Moja jedina i najveća novogodišnja želja je ispunjena…
Kurir 05.01.2021
Nakon što je Milutin Mrkonjić pušten iz bolnice, gde je pre nekoliko bio hospitalizovan zbog lakše upale pluća i visoke temperature, Ana je na svom Instagram profilu objavila prvu zajedničku fotografiju. "Mili moji, hvala na porukama podrške i brizi za… »
Vesti dana »
Oblačno i svežije, ponegde sa kišom: Temperatura do 28 stepeni
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 17 povezanih
RIK utvrdio izborne liste: Albanska koalicija pod brojem 17, ukupno 18 lista na izborima
Bujanovačke pre 1 satjoš 11 povezanih
Rusija tokom noći napala Ukrajinu sa 136 dronova, širom zemlje vanredna isključenja struje
Beta pre 51 minutajoš 8 povezanih
Egzekucija koju će gledati ceo svet uživo: Ovo će se desiti prvi put u Americi od II svetskog rata: Osuđenik za masakr u vojnoj bazi pred streljačkim vodom
Blic pre 1 minutjoš 12 povezanih
Miljuš (SSP): Srbija vodeća zemlja po stepenu kriminala i korupcije u Evropi
Radio sto plus pre 1 satjoš 12 povezanih