Povezane vesti
Svetska banka ublažila procenu pada BDP Srbije u 2020.
Nova 05.01.2021
Svetska banka je u upravo objavljenim globalnim ekonomskim prognozama ublažila procenu pada BDP Srbije u 2020. godini na dva odsto, u odnosu na junsku projekciiju od minus 2,5 procenata. Ovaj međunarodni kreditor predviđa u dokumentu “Globale… »
Svetska banka: Rast BDP-a Srbije od 3,1 odsto u 2021. godini
N1 Info 05.01.2021
Svetska banka (SB) procenila je da će u ovoj godini Srbija zabeležiti rast bruto domaćeg proizvoda (BDP) od 3,1 odsto, objavljeno je u ediciji "Globalne ekonomske perspektive" te međunarodne finansijske institucije, dok je Vlada Srbije u ovogodišnjem… »
Privredni rast u 2021. biće upola sporiji od očekivanog
Nova 05.01.2021
Svetska banka (SB) procenila je da će u ovoj godini Srbija zabeležiti rast bruto domaćeg proizvoda (BDP) od 3,1 odsto, objavljeno je danas u ediciji "Globalne ekonomske perspektive" te međunarodne finansijske institucije, dok je Vlada Srbije u… »
Sjajna vest za Srbiju: Svetska banka ublažila procenu pada BDP-a na 2,0 odsto
Večernje novosti 05.01.2021
SVETSKA banka je u upravo objavljenim globalnim ekonomskim prognozama ublažila procenu pada BDP Srbije u 2020. godini na 2,0 posto, u odnosu na junsku projekciiju od minus 2,5 procenata. Ovaj međunarodni kreditor predviđa u dokumentu "Globale ekonomske… »
Vesti dana »

Vučić o onima koji su se žalili sudu na posledice zvučnog topa: "Ne znam da li su im rekli da je to bio "Vortex", koji mi nikada nismo imali"
Blic pre 4 minutajoš 30 povezanih

BLOG UŽIVO Bačene ruže sa Brankovog mosta za stradale u „Ribnikaru“, Duboni i Malom Orašju: Na hiljade studenata pravi veliku buku
Nova pre 4 minutajoš 21 povezana

Još tri žene žrtve požara u staračkom domu u Beogradu: Broj mrtvih sada 11
BBC News pre 2 satajoš 22 povezane

Blokiran Brankov most u Beogradu u oba pravca, velike gužve u centru grada: Incident na Vidikovcu, policija privela ženu (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 30 povezanih

Volc: Ne znam kako je novinar završio u Signal grupi najviših zvaničnika SAD – nemam njegov broj telefona
N1 Info pre 3 satajoš 28 povezanih