Повезане вести

Вучић: Срећно Бадње вече из величанственог Хиландара

Политика 06.01.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је „немогуће објаснити шта осећате на Светој гори у тренуцима док се приближавате Хиландару. Председник Србије Александар Вучић пожелео је путем Инстаграма срећно Бадње вече из… »
Вучић: Радујем се посети нашој најважнијој светињи

Политика 06.01.2021
УРАНОПОЛИС – Председник Србије Александар Вучић изразио је, пред полазак бродом на Хиландар, радост што ће имати прилику да посети духовни центар и нашу најважнију светињу. „Кратак одмор пред долазак на брод, у Уранополису. Имам… »
Председник Вучић ускоро на Светој Гори: Пред долазак на Хиландар открио како се осећа (фото)

Председник Вучић ускоро на Светој Гори: Пред долазак на Хиландар открио како се осећа (фото)

Србија данас 06.01.2021
Председник Александар Вучић ускоро стиже на Свету Гору. Председник Србије ће Божић провести на Светој Гори, у манастиру Хиландар, а на свом инстаграм профилу објавио је фотографију из Грчке, пре уласка на брод који ће га одвести… »

РТС 06.01.2021
Председник Александар Вучић Бадње вече проводи у манастиру Хиландар, на Светој Гори, у знаку поштовања и ретких почасти са којима је дочекан поподне у најважнијој српској светињи. Вучића су, на доласку, испред манастира… »
Вучић на Светој Гори: Топао дочек и дивно гостопримство

Вучић на Светој Гори: Топао дочек и дивно гостопримство

РТС 06.01.2021
Председник Александар Вучић стигао је на Свету Гору где га је дочекало свештенство манастира Хиландар. "Надомак светиње. Немогуће је објаснити шта осећате на Светој Гори и у тренуцима када се приближавате Хиландару. Посебно… »
Вучић стигао на Свету гору, дочекало га свештенство Хиландара

Вучић стигао на Свету гору, дочекало га свештенство Хиландара

Н1 Инфо 06.01.2021
Председник Србије Александар Вучић стигао је у среду увече на Свету Гору, где га је дочекало свештенство манастира Хиландар. „Срећно Бадње вече из величанственог Хиландара! Управо сам завршио вечеру на Бадње вече са игуманом… »
Срећно Бадње вече: Вучић са Хиландара послао честитку грађанима Србије!

Срећно Бадње вече: Вучић са Хиландара послао честитку грађанима Србије!

Курир 06.01.2021
Председник Србије Александар Вучић на Инстаграм профилу објавио је фотографију са Хиландара и честитао свим верницима Бадње вече. "Срећно Бадње вече!", написао је председник уз фотографију. Погледајте ову објаву у апликацији… »
Вучић Бадње вече проводи у Хиландару, прва званична посета у две деценије

Вучић Бадње вече проводи у Хиландару, прва званична посета у две деценије

Н1 Инфо 06.01.2021
Председник Александар Вучић Бадње вече проводи у Хиландару на Светој гори и то је прва званична председничка посета том српском манастиру у последње две деценије. Вучић на овај начин продубљује сарадњу са СПЦ сматра историчар… »

Данас 06.01.2021
Кратак одмор пред долазак на брод у Уранополису, имам огромну трему, али сам и посебно радостан што ћу за неких сат времена имати прилику да посетим духовни центар и нашу најважнију светињу, манастир Хиландар на Светој гори… »
Вучић пред пут на Свету гору: Имам огромну тему

Вучић пред пут на Свету гору: Имам огромну тему

Нова 06.01.2021
Председник Александар Вучић објавио је на свом Инстаграм профилу "Будућност Србије" фотографију пред укрцавање на брод за Свету гору. “Кратак одмор пред долазак на брод, у Уранополису. Имам огромну трему, али сам и посебно… »
Вучић данас и сутра на Хиландару

Вучић данас и сутра на Хиландару

Нова 06.01.2021
Председник Србије Александар Вучић потврдио је да ће Бадњи дан и Божић провести на Хиландару. “Идем сутра, и верујем да ћу имати част и прилику да разговарам са игуманом манастира Хиландар Методијем”, рекао је Вучић новинарима у… »
Вучић данас стиже на Хиландар: Председник Србије за Божић на Светој гори

Вучић данас стиже на Хиландар: Председник Србије за Божић на Светој гори

Мондо 06.01.2021
Председник Србије Александар Вучић потврдио је да ће Бадњи дан и Божић провести на Хиландару. Председник Србије Александар Вучић потврдио је да ће Бадњи дан и Божић провести на Хиландару. "Идем, и верујем да ћу имати част и… »

Вести дана »