Повезане вести
Вучић о прислушкивању: Уплетен и део страног фактора, али „замешали“ наши
Н1 Инфо 06.01.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да "нема сумње да је и део страног фактора уплетен" у његово прислушкивање, додајући да не криви странце, "када су пре свега замешали наши". „Ево процурило је до мене, јер је било… »
Вучић: У прислушкивање умешан и страни фактор, али су пре свега замешали наши
Бета 06.01.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да "нема сумње да је и део страног фактора уплетен" у његово прислушкивање, додајући да не криви странце, "када су пре свега замешали наши". "Ево процурило је до мене, јер је било… »
Вучић: У прислушкивање умешан и страни фактор
Нова 06.01.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да "нема сумње да је и део страног фактора уплетен" у његово прислушкивање, додајући да не криви странце, "када су пре свега замешали наши". “Ево процурило је до мене, јер је било… »
Интервју Александар Вучић: Од мене хоће да направе Милошевића по сваку цену
Вечерње новости 06.01.2021
НЕКИ људи са којима обично разговарам о фудбалу, буквално о томе ко како шутира лопту, означени су да имају везе са дрогом, да би могли да буду прислушкивани, а заправо су слушани моји разговори са њима. Ти људи, наравно да… »
Вести дана »

"Идиоти, то значи рат": Прва реакција Русије на идеју НАТО да се затвори небо над западном Украјином
Блиц пре 1 сатјош 31 повезана

Пољопривредници: „Дајемо држави 10 дана да испуни захтеве или се протести шире“
Озон пресс пре 50 минутајош 44 повезане

Студенти тврде да је полиција користила забрањени ЦН гас у Кампусу, МУП демантује
Луфтика пре 4 сатијош 10 повезаних

Руска служба: Немири у Србији производ субверзивне делатности ЕУ, циљ је власт лојална Бриселу
Бета пре 10 минутајош 17 повезаних