Povezane vesti
Vučić: Sa dve prosečne plate može da se živi pristojno, mladi da se skoncentrišu na ostanak u Srbiji
Radio 021 06.01.2021
Prosečna plata u Srbiji je 60.300 dinara, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić smatra da sa dve takve plate može da se živi pristojno. "Nisam ja neko ko živi mimo sveta i dobro znam da nije lako ako porodica ima samo jednu platu i kada je ona 80.000… »
"Plate će na kraju 2025. godine biti 900 evra" Vučić ocenio da se sa dva prosečna primanja može pristojno živeti
Srbija danas 06.01.2021
Predsednik Srbije poručuje narednim generacijama da treba da se koncentrišu na ostanak u Srbiji. Prosečna plata u Srbiji je 60.300 dinara, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić smatra da sa dve takve plate može da se živi pristojno. - Nisam ja neko ko… »
Vesti dana »
Bukti rat na Bliskom istoku: Gori američka baza u Bagdadu; Tramp dobio odgovor iz Irana (video)
Večernje novosti pre 2 satajoš 28 povezanih
Stiže osetno zahlađenje sa padavinama, evo šta nas čeka za Uskrs: Čubrilo donosi prognozu za praznični vikend
Mondo pre 2 satajoš 35 povezanih
Svi su pomislili da je Džabari Parker došao u Zvezdu: Košarkaš šokirao sve kad se pojavio na treningu
Telegraf pre 14 minutajoš 28 povezanih
Putevi Srbije: Ne otvarajte SMS poruke o nenaplaćenoj putarini ili prekoračenju brzine
RTV Novi Pazar pre 1 satjoš 21 povezana
UŽIVO Iran napao američke ratne brodove, Izrael pogodio najveći iranski petrohemijski kompleks
Sputnik pre 1 satjoš 49 povezanih