Povezane vesti
Vučić: Sa dve prosečne plate može da se živi pristojno, mladi da se skoncentrišu na ostanak u Srbiji
Radio 021 06.01.2021
Prosečna plata u Srbiji je 60.300 dinara, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić smatra da sa dve takve plate može da se živi pristojno. "Nisam ja neko ko živi mimo sveta i dobro znam da nije lako ako porodica ima samo jednu platu i kada je ona 80.000… »
"Plate će na kraju 2025. godine biti 900 evra" Vučić ocenio da se sa dva prosečna primanja može pristojno živeti
Srbija danas 06.01.2021
Predsednik Srbije poručuje narednim generacijama da treba da se koncentrišu na ostanak u Srbiji. Prosečna plata u Srbiji je 60.300 dinara, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić smatra da sa dve takve plate može da se živi pristojno. - Nisam ja neko ko… »
Vesti dana »
Počela prijava nelegalnih objekata u Prijepolju: veliki odziv građana već prvog dana
PP media pre 21 minutajoš 40 povezanih
Ko ima jaču vojsku - Tajland ili Kambodža? Ponovo bukti rat u Indokini, odnos snaga je jasno na strani ove zemlje! Protivnik nema ni borbene avione (foto/video)
Kurir pre 1 satjoš 30 povezanih
Uživo Izvršeni žestoki udari; Stravične scene spašavanja, vatrogasci sekli vrata da dođu do ljudi FOTO/VIDEO
B92 pre 46 minutajoš 31 povezana
Šta ako Narodna banka Srbije bude na udaru sankcija zbog NIS-a? Ekonomista objasnio moguće posledice po građane
Mondo pre 11 minutajoš 19 povezanih