Povezane vesti
Vučić: Sa dve prosečne plate može da se živi pristojno, mladi da se skoncentrišu na ostanak u Srbiji
Radio 021 06.01.2021
Prosečna plata u Srbiji je 60.300 dinara, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić smatra da sa dve takve plate može da se živi pristojno. "Nisam ja neko ko živi mimo sveta i dobro znam da nije lako ako porodica ima samo jednu platu i kada je ona 80.000… »
"Plate će na kraju 2025. godine biti 900 evra" Vučić ocenio da se sa dva prosečna primanja može pristojno živeti
Srbija danas 06.01.2021
Predsednik Srbije poručuje narednim generacijama da treba da se koncentrišu na ostanak u Srbiji. Prosečna plata u Srbiji je 60.300 dinara, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić smatra da sa dve takve plate može da se živi pristojno. - Nisam ja neko ko… »
Vesti dana »

Putinov savetnik naleteo na medveda na Aljasci! Kiril Dmitrijev odmah objavio snimak, nakon samita ruskog predsednika sa Trampom imao novu poruku (foto, video)
Kurir pre 42 minutajoš 21 povezana

MUP: Privedeno 56 osoba, zadržano 16 osumnjičenih za nasilničko ponašanje, šest policajaca povređeno
N1 Info pre 37 minutajoš 11 povezanih

Razmontirao nemce, pa poslao moćnu poruku pred eurobasket: Nismo pokazali ni 70 odsto! Bićemo još bolji - sigurno!
Kurir pre 2 minutajoš 9 povezanih