Повезане вести

Лекари траже формирање Фонда “Др Ненад Максимовић”

Лекари траже формирање Фонда “Др Ненад Максимовић”

Нова 06.01.2021
Удружење Уједињени против ковида покреће иницијативу пред Лекарском комором Србије да се формира солидарни фонд за школовање деце преминулих лекара од ЦОВИД-19 инфекције. Овај фонд требало би да носи име преминулог… »
Грегановић: Ратник против таме једино себи није помогао

Грегановић: Ратник против таме једино себи није помогао

Нова 06.01.2021
Смрт младог анестезиолога Ненада Максимовића из КБЦ "Драгиша Мишовић" који се, након десет месеци рада у црвеној зони, и сам разболео и преминуо од коронавируса никог није оставила равнодушним, а међу њима је и писац и блогер… »
Уједињени против ковида покренули иницијативу да се формира солидарни фонд који би носио назив по преминулом анестезиологу

Уједињени против ковида покренули иницијативу да се формира солидарни фонд који би носио назив по преминулом анестезиологу

Радио 021 06.01.2021
Удружење лекара Уједињени против ковида затражило је данас од Лекарске коморе Србије "да се пробуди" и размотри њихову иницијативу да се формира солидарни фонд од новца Коморе за школовање деце лекара који су умрли од ковид… »
"Нешо, извини што ми нисмо помогли теби": Овако се др Грујичић опростила од младог лекара, анестезиолога

"Нешо, извини што ми нисмо помогли теби": Овако се др Грујичић опростила од младог лекара, анестезиолога

Прва 06.01.2021
Анестезиолог из КБЦ "Драгиша Мишовић" др Ненад Максимовић, чије смо речи са кнедлом у грлу читали летос, а који је све време радио у црвеној зони, јуче је и сам преминуо од вируса корона. - Велика трагедија, нажалост битку са… »
Корона је однела 67 лекара: Ова имена да се не забораве

Корона је однела 67 лекара: Ова имена да се не забораве

Нова 06.01.2021
Према подацима Синдиката лекара и фармацеута, корона је у Србији однела 67 лекара. Породице и пријатељи су остали без својих најмилијих, а пацијенти без оних који треба да их лече. Јавност је посебно потресла вест о смрти младог… »
"Нешо, извини што ми нисмо помогли теби": Потресан опроштај др Грујичић од младог анестезиолога који је јуче изгубио битку са…

"Нешо, извини што ми нисмо помогли теби": Потресан опроштај др Грујичић од младог анестезиолога који је јуче изгубио битку са…

Блиц 06.01.2021
Јучерашња изненадна смрт анестезиолога КБЦ "Драгиша Мишовић" др Ненада Максимовића (37) погодила је читаву Србију, а посебно његове колеге лекаре. Од њега се, потресним речима, опростила и директорка Института за онкологију и… »
“Најизузетнији осећај је када спасаваш живот" Лечећи друге разболео се од короне, а преминуо међу својим пацијентима и колегама…

“Најизузетнији осећај је када спасаваш живот" Лечећи друге разболео се од короне, а преминуо међу својим пацијентима и колегама…

Блиц 05.01.2021
Чим је завршио специјализацију, први посао анестезиолога, био му је црвена зона ковид болница. Од јуна је проводио смене у скафандеру. Кажу, говорио је неуморно; “Најизузетнији осећај је када спасаваш живот”. Последњих месец… »

Вести дана »