Повезане вести
Афера прислушкивање: Покушај државног удара или сукоб унутар СНС?
Н1 Инфо 06.01.2021
Код нас... афера прислушкивања председника... Сам износи доказе, сам их објашњава, а сам тражи и кривце... тако за сада изгледа афера прислушкивања председника Србије. Док Александар Вучић доказе о томе ко га је прислушкивао… »
Сумњиво! Зашто се Стефановић о афери “Прислушкивање” јавности обраћа преко страних медија
Курир 06.01.2021
Безбедносни стручњаци оцењују крајње необичном одлуку бившег министра полиције да о својим евентуалним сазнањима о противзаконитом прислушкивању председника Александра Вучића, шефа БИА и врха државе проговори преко… »
Вучевић: Никада више пара није стигло у Нови Сад него сада
Дневник 06.01.2021
Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић, који је и потпредседник Српске напредне странке, у вези с најновијом афером око прислушкивања председника Србије Александра Вучића, каже у интервјуу за „Дневник” да очекује одговор на… »
Владимир Ђукановић: Прислушкивање Вучића је покушај државног удара
Нови магазин 06.01.2021
Председник скупштинског Одбора за правосуђе, посланик Српске напредне странке Владимир Ђукановић изјавио је данас да је прислушкивање председника Србије Александра Вучића "апсолутно покушај државног удара" и да то мора да се… »
Ђукановић о прислушкивању: Ово је језиво, државни удар
Нова 06.01.2021
Председник скупштинског Одбора за правосудје, посланик Српске напредне странке Владимир Ђукановић изјавио је данас да је прислушкивање председника Србије Александра Вучића "апсолутно покушај државног удара" и да то мора да се… »
"Док Вучић и кербери изводе бурлеску, дневно умире 40 људи"
Правда 06.01.2021
Председник Србије је крајем прошле године, у новогодишњем програму омиљене му телевизије Пинк изнео тврдње да га прислушкују и да има доказе за то. И од тог тренутка је кренула игранка без престанка власти и прорежимских… »
Вести дана »

ТВИТОВИ - Главни утисак Паркер и Милтон, али једна ствар недостаје
Спортске.нет пре 42 минутајош 25 повезаних

Сунчано и веома топло време у Србији, са ударима кошаве
Сербиан Невс Медиа пре 2 сатајош 19 повезаних

Трамп прети Авганистану санкцијама ако талибани не врате Америци ваздухопловну базу Баграм
Нова пре 1 сатјош 14 повезаних