Повезане вести
Дарко Лазић: Тешко ми пада што празнике проводим без оца, али морам бити јак
Вести онлине 06.01.2021
Дарко Лазић сахранио је оца, Милана, средином децембра прошле године, а певач се убрзо вратио уобичајеном начину живота – снима емисије, игра се са сином, пева, што су му поједини замерили, међутим он за њих има оштар одговор. –… »
ДАРКО ЛАЗИЋ прави домаћин! Певач обележава први Бадњи дан без оца, не крије колико му је Тешко, али поштује обичаје! Фото…
Курир 06.01.2021
Певач Дарко Лазић признао је да му је тешко што проводи празнике без оца Милана, који је недавно преминуо. Ипак, он је испоштовао обичаје, те је отишао са пријатељима по бадњак. Наиме, Лазић је објавио неколико фотографија на… »
"Тешко ми је што празнике проводим без оца, само ја знам како ми је!" Дарка Лазића напали што пева, он жестоко одбрусио
Блиц 06.01.2021
Певач Дарко Лазић ове године први пут ће дочекати Божић без оца Милана, који је преминуо пре месец дана. Дарко признаје да му је веома тешко због тога, јер је отац био стуб породице. - Тешко ми пада што празнике проводим без оца… »
Тешко ми пада што празнике проводим без оца, само ја знам како ми је! Дарку замерали што се весели, а он је сада овако…
Курир 06.01.2021
Певач Дарко Лазић недавно доживео је велики породични губитак када му је отац Милан преминуо. Породица Лазић ће ове године први пут дочекати празнике без Милана, а певач сада истиче да му најтеже пада то што че Бадње вече и… »
Вести дана »
НИС без дозволе Америке за рад, чекају нас тешке одлуке, каже министарка енергетике Србије
BBC News пре 30 минутајош 48 повезаних
Временска прогноза: Сутра до 23 степена, следеће недеље хладније са кишом
Бета пре 55 минутајош 26 повезаних
Дијана Хрка примила инфузију у болници, не одустаје од штрајка глађу
BBC News пре 4 сатијош 10 повезаних