Povezane vesti
Badnji dan u SNS, N1 prisustvovala jer „se nije pitao Vladimir Đukanović“
N1 Info 06.01.2021
Badnji dan obeležila je i Srpska napredna stranka. Unošenju badnjaka u prostorije stranke prisustvovali su funkcioneri i ministri iz redova naprednjaka. Narodni poslanik i pravoslavni hrišćanin Vladimir Đukanović, posle oduševljenja zbog poteza što… »
Bahati Đukanović pred kamerama N1: Ne bih vas ni ovde pustio
Nova 06.01.2021
Funkcioner Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović prvi je na društvenim mrežama napisao "Bravo eparhija Bačka" i time podržao sveštenstvo koje nije dopustilo ekipi N1 da izveštava sa obeležavanja 79. godišnjice Racije u Bačkoj. “To je moj stav i da… »
Đukanović za N1: Ja vas ne bih pustio ni ovde na Badnji dan
N1 Info 06.01.2021
Funkcioner Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović prvi je na društvenim mrežama napisao "Bravo eparhija Bačka" i time podržao sveštenstvo koje nije dopustilo ekipi N1 da izveštava sa obeležavanja 79. godišnjice Racije u Bačkoj. „To je moj stav i da… »
Vesti dana »
"Dijana, stižemo": U Beograd dolaze naprednjaci, ali i studenti, profesori, đaci, zborovi, zdravstveni radnici...
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 33 povezane
U Skupštini nastavljena sednica o biračkom spisku i leks specijalisu o Generalštabu
Nedeljnik pre 1 satjoš 23 povezane
Lepo vreme ume da zavara: Oglasio se RHMZ, spremite se za kišu - evo kada nam stiže
Mondo pre 6 minutajoš 16 povezanih
Euronews na mestu tragedije u Tuzli: Požar u Domu za penzionere odneo 11 života, 35 povređenih, pogrebno odvozi tela
Euronews pre 26 minutajoš 70 povezanih
Ministarstvo rudarstva i energetike: U ovom trenutku stabilno snabdevanje naftnim derivatima
Ekapija pre 1 satjoš 12 povezanih