Povezane vesti
Hrvatski državni vrh čestitao Božić, posebna poruka vernicima pogođenim potresom
Slobodna Evropa 06.01.2021
Hrvatski državni vrh uputio je čestitku pravoslavnim vernicima povodom predstojećeg Božića, posebno istakavši građane u zemljotresu pogođenim mestima na Baniji. "Svima njima koji radost Božića ne mogu dočekati u svojim domovima i sa svojim porodicama… »
Hrvatski državni vrh čestitao Božić, posebna poruka vernicima pogodjenim potresom
Novi magazin 06.01.2021
Hrvatski državni vrh uputio je čestitku pravoslavnim vernicima povodom predstojećeg Božića, posebno istakavši gradjane u zemljotresu pogodjenim mestima na Baniji. "Svima njima koji radost Božića ne mogu dočekati u svojim domovima i sa svojim porodicama… »
Čestitka Božića hrvatskih zvaničnika pravoslavnim vernicima
N1 Info 06.01.2021
Hrvatski državni vrh uputio je čestitku pravoslavnim vernicima povodom predstojećeg Božića, posebno istakavši građane u zemljotresu pogođenim mestima na Baniji. „Svima njima koji radost Božića ne mogu dočekati u svojim domovima i sa svojim porodicama… »
Vesti dana »
„Nemam izbora, mrtav sam čovek“: Milomir Jaćimović započeo štrajk glađu
Vreme pre 33 minutajoš 29 povezanih
Ruski napad na Odesu: Pogođena četvorospratna stambena zgrada, oborena 52 drona
NIN pre 1 satjoš 26 povezanih
Danas oblačno, hladno i kišovito, maksimalno devet stepeni na severu, do 15 na jugu
N1 Info pre 2 satajoš 23 povezane
Vučić: Razgovarao sam jutros telefonom sa Hrkom i Mrdićem, zamolio sam ih da prekinu štrajk glađu
N1 Info pre 8 minutajoš 17 povezanih