Povezane vesti
Kristijan nikad emotivniji: Dirljivim rečima se obratio sinu -"20 i neki rođendan, Badnji dan, Božić kako nisam sa njim"
Mondo 06.01.2021
Učesnik Zadruge čestitao svima praznik, a posebnu poruku imao je za svog naslednika. Učesnik Zadruge čestitao svima praznik, a posebnu poruku imao je za svog naslednika. Kristijan Golubović i Milan Janković Čorba uključili su se u emisiju u Zadruzi kako… »
Kristijan golubović se obratio sinu Lazaru: To je 20 i neki rođendan, Badnji dan, Božić kako nisam sa njim! Žao mi je! (video)…
Kurir 06.01.2021
Voditelj Bora Santana je čestitao svima Badnje veče. Potom je pozvao Kristijana Golubovića, koji je čestitao svom sinu Lazaru rođendan. - Ja bih svom sinu čestitao rođendan. Imam ovde jednu sliku, nekoliko meseci pre nego što se rodio. Ja mlad, lud… »
Vesti dana »

(VIDEO) Studenti izbačeni iz Univerziteta u Novom Pazaru: „Napad na jednog je napad na sve nas“
In medija pre 3 satajoš 26 povezanih

Novi Pazar: Sukob građana i policije ispred Državnog univerziteta, studenti ponovo u zgradi
Beta pre 16 minutajoš 61 povezana

Vasiljević o događanjima u Novom Pazaru: "Svako ko pokuša da napadne policajca biće sankcionisan"
Telegraf pre 10 minutajoš 59 povezanih

SAD po peti put odložile sankcije Naftnoj industriji Srbije na 30 dana
Naslovi.ai pre 5 satijoš 40 povezanih

U Srbiji danas umereno do potpuno oblačno, kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom, zahlađenje posle toplotnog talasa
Naslovi.ai pre 4 satijoš 42 povezane