Povezane vesti
Kristijan nikad emotivniji: Dirljivim rečima se obratio sinu -"20 i neki rođendan, Badnji dan, Božić kako nisam sa njim"
Mondo 06.01.2021
Učesnik Zadruge čestitao svima praznik, a posebnu poruku imao je za svog naslednika. Učesnik Zadruge čestitao svima praznik, a posebnu poruku imao je za svog naslednika. Kristijan Golubović i Milan Janković Čorba uključili su se u emisiju u Zadruzi kako… »
Kristijan golubović se obratio sinu Lazaru: To je 20 i neki rođendan, Badnji dan, Božić kako nisam sa njim! Žao mi je! (video)…
Kurir 06.01.2021
Voditelj Bora Santana je čestitao svima Badnje veče. Potom je pozvao Kristijana Golubovića, koji je čestitao svom sinu Lazaru rođendan. - Ja bih svom sinu čestitao rođendan. Imam ovde jednu sliku, nekoliko meseci pre nego što se rodio. Ja mlad, lud… »
Vesti dana »
Martovski pogrom – godišnjica terora i progona Srba na Kosovu i Metohiji
RTV pre 26 minutajoš 7 povezanih
Oblačno i kišovito, na planinama i sa snegom: Najviša dnevna danas do 15 stepeni
Telegraf pre 1 satjoš 6 povezanih
Crna Gora danas privremeno zatvara pregovaračko poglavlje 21 o pristupanju EU
Kurir pre 51 minutajoš 1 povezana
Sijarto: Kijev ne pokreće naftovod "Družba" iz političkih razloga; FSB uhapsio agenta ukrajinske obaveštajne službe
RTS pre 56 minutajoš 2 povezane
Ormuski moreuz test za NATO savez; Iran: Nastavljamo rat koji su hteli SAD i Izrael
RTS pre 56 minutajoš 1 povezana