Povezane vesti
Kristijan nikad emotivniji: Dirljivim rečima se obratio sinu -"20 i neki rođendan, Badnji dan, Božić kako nisam sa njim"
Mondo 06.01.2021
Učesnik Zadruge čestitao svima praznik, a posebnu poruku imao je za svog naslednika. Učesnik Zadruge čestitao svima praznik, a posebnu poruku imao je za svog naslednika. Kristijan Golubović i Milan Janković Čorba uključili su se u emisiju u Zadruzi kako… »
Kristijan golubović se obratio sinu Lazaru: To je 20 i neki rođendan, Badnji dan, Božić kako nisam sa njim! Žao mi je! (video)…
Kurir 06.01.2021
Voditelj Bora Santana je čestitao svima Badnje veče. Potom je pozvao Kristijana Golubovića, koji je čestitao svom sinu Lazaru rođendan. - Ja bih svom sinu čestitao rođendan. Imam ovde jednu sliku, nekoliko meseci pre nego što se rodio. Ja mlad, lud… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 59 povezanih

Minimalac pod pritiskom, Nikolić: "Inflacija će uzeti danak, realna vrednost minimalne zarade dosta niža"
Euronews pre 3 minutajoš 38 povezanih

FBI pronašao oružje kojim je ubijen Čarli Kirk, ali ubica je i dalje u bekstvu (VIDEO)
Danas pre 22 minutajoš 123 povezane

Predsednik primio holivudskog glumca Stivena Sigala; Vučić: Moramo Srbiju da vratimo na pravi kolosek; Sigal: Vidim promene i impresivan razvoj
RTV pre 1 satjoš 17 povezanih

Artur uhapšen u Parizu Sumnja se da je u Podgorici ubio dvojicu "kavčana"!
Alo pre 47 minutajoš 17 povezanih