Povezane vesti
Stefanović: Niko ne treba da brani Vučića od mene
IndeksOnline 06.01.2021
BEOGRAD – Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović oglasio se večeras, kako i sam kaže, posle višednevnih spekulacija u vezi saslučajem prisluškivanja predsednika Vučića. „Već nekoliko dana slušam spekulacije i kuloarska nagađanja u… »
Ministar Stefanović demantovao laži o prisluškivanju predsednika: Podsetiću zlonamernike da je Vućić moj prijatelj
Srbija danas 06.01.2021
Ministar odbrane i potpredsednik Vlade Srbije demantovao pisanje pojedinih medija. Povodom spekulacija da je ministar Nebojša Stefanović umešan u prisluškivanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića, oglasio se upravo Stefanović i demantovao takve laži… »
Vesti dana »
Novaković (NPS): Krivci za smrt 16 ljudi oslobođeni odgovornosti, epizodisti će biti žrtvovani
Beta pre 23 minutajoš 86 povezanih
OFAK produžio NIS-u rok za pregovore o prodaji ruskog udela do 24. marta, Vučić kaže da to Srbiji ne znači mnogo
Morava info pre 33 minutajoš 24 povezane
MMF: Struja poskupljuje i dogodine, možda i gas, a NIS bi mogao da stvori nestašicu 20 odsto potrošnje goriva
Nova ekonomija pre 3 satajoš 15 povezanih
Predsednik Srbije: Velike sile nam nisu pružile podršku, moraćemo da radimo na otpriznavanju Kosova
Newsmax Balkans pre 5 satijoš 37 povezanih