Povezane vesti
Stefanović: Niko ne treba da brani Vučića od mene
IndeksOnline 06.01.2021
BEOGRAD – Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović oglasio se večeras, kako i sam kaže, posle višednevnih spekulacija u vezi saslučajem prisluškivanja predsednika Vučića. „Već nekoliko dana slušam spekulacije i kuloarska nagađanja u… »
Ministar Stefanović demantovao laži o prisluškivanju predsednika: Podsetiću zlonamernike da je Vućić moj prijatelj
Srbija danas 06.01.2021
Ministar odbrane i potpredsednik Vlade Srbije demantovao pisanje pojedinih medija. Povodom spekulacija da je ministar Nebojša Stefanović umešan u prisluškivanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića, oglasio se upravo Stefanović i demantovao takve laži… »
Vesti dana »

Sindikati kulture predali Ministarstvu finansija zahteve u vezi sa svojim zaradama
Beta pre 10 minutajoš 10 povezanih

Za vikend sunce, a jedna pojava od ponedeljka će praviti problem: RHMZ objavio novu prognozu
Euronews pre 3 satajoš 14 povezanih

Blagojević: Imam motiv protiv TSC-a, navijači dođite i podržite nas
RTS pre 19 minutajoš 34 povezane

Student Luka Stevanović posle tri meseca kućnog pritvora ostaje istrajan u borbi za ispunjenje studentskih zahteva: Gledam na slobodu sa malo prisnije strane nego što sam gledao ranije
Glas Šumadije pre 4 satijoš 4 povezane

Đoković šokirao sve svojim rečnikom: „Nije lepo kada vam neko ispraši d*pe ovako!“
Hot sport pre 4 satijoš 27 povezanih