Povezane vesti

Haradinaj ostaje kandidat za predsednika Kosova

N1 Info 07.01.2021
Alijansa za budućnost Kosova (ABK) na prevremenim parlamentarnim izborima neće imati kandidata za premijera Kosova, pošto njen lider Ramuš Haradinaj ostaje kandidat za predsednika Kosova. „Nemamo kandidaturu za premijera, imamo kandidaturu za… »

Haradinaj ostaje kandidat za predsednika Kosova

Nova 07.01.2021
Alijansa za budućnost Kosova (ABK) na prevremenim parlamentarnim izborima neće imati kandidata za premijera Kosova, pošto njen lider Ramuš Haradinaj ostaje kandidat za predsednika Kosova. „Nemamo kandidaturu za premijera, imamo kandidaturu za… »

EU Očekuje na Kosovu izbore po međunarodnim standardima

Danas 07.01.2021
Portaprolka Evropske unije, Ana Pisonero, izjavila je da je „primljeno k znanju“ da su na Kosovu za 14. februar zakazani vanredni parlamentarni izbori i istakla da očekuju da će oni biti u skladu s međunarodnim standardima. „Evropska unija… »

EU: Očekujemo na Kosovu izbore po međunarodnim standardima

Nova 07.01.2021
Portaprolka Evropske unije, Ana Pisonero, izjavila je da je "primljeno k znanju" da su na Кosovu za 14. februar zakazani vanredni parlamentarni izbori i istakla da očekuju da će oni biti u skladu s međunarodnim standardima. “Evropska unija očekuje… »

EU očekuje kredibilne i transparentne izbore na Kosovu

Slobodna Evropa 07.01.2021
Evropska Unija (EU) je primila k znanju najavu da će se na Kosovu održati vanredni parlamentrani izbori, 14. februara ove godine. “Evropska unija očekuje kredibilne, inkluzivne i transparentne izbore, sprovedene u skladu sa međunarodnim standardima… »

Vanredni parlamentarni izbori na Kosovu 14. februara

Al Jazeera 07.01.2021
Vršilac dužnosti predsjednika Kosova Vjosa Osmani istovremeno je donijela i ukaz o raspuštanju sedmog saziva Skupštine Kosova. Vršilac dužnosti predsjednika Kosova Vjosa Osmani raspisala je vanredne parlamentarne izbore za 14. februar i izdala ukaz… »

Zakazani vanredni izbori Na Kosovu pred srpski dan državnosti: Vjosa Osmani raspustila kosovsku skupštinu!

Mondo 07.01.2021
Vanredni izbori za poslanike biće održani 14. februara. Vanredni izbori za poslanike biće održani 14. februara Vršilac dužnosti predsednika Kosova Vjosa Osmani raspisala je vanredne parlamentarne izbore za 14. februar. Ona je i izdala ukaz o… »

Raspisani vanredni parlamentarni izbori: Građani će na Kosovu na birališta 14. februara

Srbija danas 07.01.2021
Vršilac dužnosti kosovskog predsednika Vjosa Osmani raspisala je vanredne parlamentarne izbore za 14. februar i izdala ukaz o raspuštanju sedmog saziva skupštine. "Na osnovu ustavnih ovlašćenja i presude Ustavnog suda br. KO-95/20 i nakon razgovora… »

Osmani raspustila skupštinu: Vanredni parlamentarni izbori na KiM raspisani za 14. februar

Večernje novosti 06.01.2021
VRŠILAC dužnosti tzv.kosovskog predsednika Vjosa Osmani raspisala je vanredne parlamentarne izbore za 14. februar i izdala ukaz o raspuštanju sedmog saziva skupštine. - Na osnovu ustavnih ovlašćenja i presude Ustavnog suda br. KO-95/20 i nakon… »

Osmani raspustila Skupštinu Kosova i raspisala prevremene izbore za 14. februar

Danas 06.01.2021
Vršilac dužnosti predsednika Kosova Vjosa Osmani ukazom je raspustila aktuelni saziv parlamenta i raspisala prevremene parlamentarne izbore za 14. februar. Kako je saopšteno, Osmani je donela ukaz „na osnovu ustavnih odgovornosti i presude Ustavnog… »

Vanredni parlamentarni izbori na Kosovu raspisani za 14. februar

Blic 06.01.2021
Vršilac dužnosti predsednika Kosova Vjosa Osmani raspisala je vanredne parlamentarne izbore za 14. februar i izdala ukaz o raspuštanju sedmog saziva kosovske skupštine, prenosi "Kosovo onlajn", pozivajući se na "Teljegrafi". "Na osnovu ustavnih… »

Vesti dana »