Повезане вести

Божић на улицама Београда – трубачи спремни, али публике мање него за дочек

Божић на улицама Београда – трубачи спремни, али публике мање него за дочек

Н1 Инфо 07.01.2021
Слике са београдских улица - трубачи спремни, али публике мање него за Нову годину. Нешто празније улице Београда за Божић су разлог за оптимизам, поручују епидемиолози. „Мислим да је и сам дочек Нове године, то јест, то што га… »
"Мере ћемо морати да имамо све до септембра" Доктори Кон и Тиодоровић о томе шта нас чека и да ли нам следи нови пик короне

"Мере ћемо морати да имамо све до септембра" Доктори Кон и Тиодоровић о томе шта нас чека и да ли нам следи нови пик короне

Правда 07.01.2021
Да ли ћемо имати још један пик, или смиривање, зависи искључиво од тога како смо се понашали током празника, дочека Нове године, али и како ћемо се понашати током прославе Божића, истичу наши лекари. Иако нисмо имали забрану… »
Кон: Пораст броја оболелих после Божића

Кон: Пораст броја оболелих после Божића

Радио 021 07.01.2021
Епидемиолог и члан Кризног штаба Предраг Кон изјавио је данас да се може очекивати да после Божића дође до благог пораста броја оболелих од короне. "Мислим да је и сам дочек Нове године, то јест то што га није било у… »
"Мере ћемо морати да имамо све до септембра": Доктори Кон и Тиодоровић о томе шта нас чека и да ли нам следи нови пик короне…

"Мере ћемо морати да имамо све до септембра": Доктори Кон и Тиодоровић о томе шта нас чека и да ли нам следи нови пик короне…

Блиц 07.01.2021
Да ли ћемо имати још један пик, или смиривање, зависи искључиво од тога како смо се понашали током празника, дочека Нове године, али и како ћемо се понашати током прославе Божића, истичу наши лекари. Иако нисмо имали забрану… »

Вести дана »