Povezane vesti

Božić na ulicama Beograda – trubači spremni, ali publike manje nego za doček

Božić na ulicama Beograda – trubači spremni, ali publike manje nego za doček

N1 Info 07.01.2021
Slike sa beogradskih ulica - trubači spremni, ali publike manje nego za Novu godinu. Nešto praznije ulice Beograda za Božić su razlog za optimizam, poručuju epidemiolozi. „Mislim da je i sam doček Nove godine, to jest, to što ga nije bilo u organizovanom… »
"Mere ćemo morati da imamo sve do septembra" Doktori Kon i Tiodorović o tome šta nas čeka i da li nam sledi novi pik korone

"Mere ćemo morati da imamo sve do septembra" Doktori Kon i Tiodorović o tome šta nas čeka i da li nam sledi novi pik korone

Pravda 07.01.2021
Da li ćemo imati još jedan pik, ili smirivanje, zavisi isključivo od toga kako smo se ponašali tokom praznika, dočeka Nove godine, ali i kako ćemo se ponašati tokom proslave Božića, ističu naši lekari. Iako nismo imali zabranu kretanja, kafići… »
Kon: Porast broja obolelih posle Božića

Kon: Porast broja obolelih posle Božića

Radio 021 07.01.2021
Epidemiolog i član Kriznog štaba Predrag Kon izjavio je danas da se može očekivati da posle Božića dođe do blagog porasta broja obolelih od korone. "Mislim da je i sam doček Nove godine, to jest to što ga nije bilo u organizovanom smislu, znatno usporilo… »
"Mere ćemo morati da imamo sve do septembra": Doktori Kon i Tiodorović o tome šta nas čeka i da li nam sledi novi pik korone…

"Mere ćemo morati da imamo sve do septembra": Doktori Kon i Tiodorović o tome šta nas čeka i da li nam sledi novi pik korone…

Blic 07.01.2021
Da li ćemo imati još jedan pik, ili smirivanje, zavisi isključivo od toga kako smo se ponašali tokom praznika, dočeka Nove godine, ali i kako ćemo se ponašati tokom proslave Božića, ističu naši lekari. Iako nismo imali zabranu kretanja, kafići… »

Vesti dana »

Počela je prijava nelegalnih objekata po novom zakonu

Počela je prijava nelegalnih objekata po novom zakonu

Glas Šumadije pre 21 minutajoš 18 povezanih
Sunčan dan posle maglovitog jutra

Sunčan dan posle maglovitog jutra

Vesti online pre 37 minutajoš 15 povezanih
Pobede Indijane, Finiksa i San Antonija u NBA ligi

Pobede Indijane, Finiksa i San Antonija u NBA ligi

Nedeljnik pre 1 satjoš 16 povezanih