Povezane vesti
Radojičić: Ne znam koliko košta spomenik Stefanu Nemanji
N1 Info 07.01.2021
Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izjavio je da on ne zna koliko tačno košta spomenik Stefanu Nemanji, ali da će građani to "na vreme saznati, kao što je Vlada i obećala, i da neće biti "velikih problema oko toga". „Suština i akcenat je… »
Danas 07.01.2021
Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izjavio je jutros da on ne zna koliko tačno košta spomenik Stefanu Nemanji, ali da će građani to „na vreme saznati, kao što je Vlada i obećala, i da neće biti „velikih problema oko toga“. „Suština… »
Nova 07.01.2021
Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izjavio je jutros da on ne zna koliko tačno košta spomenik Stefanu Nemanji, ali da će građani to "na vreme saznati, kao što je Vlada i obećala, i da neće biti "velikih problema oko toga". “Suština i… »
Vesti dana »

Rušenje, rekonstrukcija ili delimično korišćenje: Ministarka građevinarstva o sudbini zgrade novosadske Železničke stanice
Insajder pre 5 satijoš 21 povezana

'Vostani Serbije': Studentski protesti u 32 grada, u Beogradu blokada dva mosta
BBC News pre 2 satajoš 17 povezanih

Odbor za ljudska prava nije zasedao četiri godine: Danas usvojio tri izveštaja Zaštitnika građana
Radio 021 pre 1 satjoš 17 povezanih

Sedam meseci od pada nadstrešnice - sastanak studenata i predstavnika UB bez rezultata, popodne blokada Brankovog mosta i Gazele
RTS pre 23 minutajoš 31 povezana