Povezane vesti
Radojičić: Ne znam koliko košta spomenik Stefanu Nemanji
N1 Info 07.01.2021
Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izjavio je da on ne zna koliko tačno košta spomenik Stefanu Nemanji, ali da će građani to "na vreme saznati, kao što je Vlada i obećala, i da neće biti "velikih problema oko toga". „Suština i akcenat je na tome da… »
Danas 07.01.2021
Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izjavio je jutros da on ne zna koliko tačno košta spomenik Stefanu Nemanji, ali da će građani to „na vreme saznati, kao što je Vlada i obećala, i da neće biti „velikih problema oko toga“. „Suština i akcenat je na… »
Nova 07.01.2021
Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izjavio je jutros da on ne zna koliko tačno košta spomenik Stefanu Nemanji, ali da će građani to "na vreme saznati, kao što je Vlada i obećala, i da neće biti "velikih problema oko toga". “Suština i akcenat je na… »
Vesti dana »

Pritvor za 13 osumnjičenih u slučaju korupcije na rekonstrukciji pruge Novi Sad-Subotica
Naslovi.ai pre 2 satajoš 73 povezane

Hitnoj pomoći u Vranju se javilo 18 osoba sa simptomima trovanja hranom
RTS pre 1 satjoš 27 povezanih

Jokićeva supruga je beba iz kolone izbeglica u Oluji: Rođena 1995. u Krajini, njena fotografija obišla Srbiju
Mondo pre 3 satajoš 37 povezanih

(Video) Počelo snažno nevreme u Srbiji: Tuče jak grad, celo dvorište se zabelelo: Ovaj deo zemlje je prvi na udaru oluje
Blic pre 23 minutajoš 47 povezanih