Povezane vesti
Radojičić: Ne znam koliko košta spomenik Stefanu Nemanji
N1 Info 07.01.2021
Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izjavio je da on ne zna koliko tačno košta spomenik Stefanu Nemanji, ali da će građani to "na vreme saznati, kao što je Vlada i obećala, i da neće biti "velikih problema oko toga". „Suština i akcenat je na tome da… »
Danas 07.01.2021
Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izjavio je jutros da on ne zna koliko tačno košta spomenik Stefanu Nemanji, ali da će građani to „na vreme saznati, kao što je Vlada i obećala, i da neće biti „velikih problema oko toga“. „Suština i akcenat je na… »
Nova 07.01.2021
Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izjavio je jutros da on ne zna koliko tačno košta spomenik Stefanu Nemanji, ali da će građani to "na vreme saznati, kao što je Vlada i obećala, i da neće biti "velikih problema oko toga". “Suština i akcenat je na… »
Vesti dana »
(Foto) Novi napadi Izraela na Bejrut: Pogođena stambena zgrada, najmanje 19 mrtvih; Francuska šalje "60 tona pomoći" Libanu i traži hitan sastanak UN
Blic pre 49 minutajoš 54 povezane
Detalji nasilja u porodici Kristijana Golubovića: Oglasili se iz tužilaštva za Kurir: Hitno udaljen iz stana, zabranjen mu kontakt sa suprugom!
Kurir pre 49 minutajoš 22 povezane
"Instant plaćanja nedostupna, koriste alternativne metode": Hitno se oglasila NBS
Mondo pre 59 minutajoš 19 povezanih
Kraj za Đokovića u dublu, noćas od dva sata protiv Drejpera za četvrtfinale
RTV pre 59 minutajoš 46 povezanih