Повезане вести

Преминула примадона Бисерка Цвејић

Дневник 07.01.2021
БЕОГРАД: Оперска певачица, примадона Бисерка Цвејић преминула је у 98. години, потврђено је Тањугу у Народном позоришту. Бисерка Цвејић била је мецосопран и једна од највећих оперских певачица на нашим просторима. Рођена је… »
Жељко Лучић: Вечни покој, драга Професорка, певаћемо поново

Жељко Лучић: Вечни покој, драга Професорка, певаћемо поново

Нова 07.01.2021
Отишла је заувек жена без које ни мене оваквог, каквог ме направи не би било, каже за Нова.рс светски славни баритон Жељко Лучић, поводом вести да је преминула његова професорка, оперска дива Бисерка Цвејић. Бисерка Цвејић била… »
Милена Китић: Професорка Биса нам је била друга мајка

Милена Китић: Професорка Биса нам је била друга мајка

Нова 07.01.2021
Наша Бисерка, Биса, Професорка, Дива, национални понос, предиван мецосопран, друга мајка, ментор, пријатељ, саветник, ослонац и још много тога била је и мени и мојим колегама, каже за Нова.рс мецосопран Милена Китић, поводом… »
Одлазак Бисерке Цвејић – од певања на улици до светске диве

Одлазак Бисерке Цвејић – од певања на улици до светске диве

Нова 07.01.2021
Оперска дива и педагог Бисерка Цвејић, преминула данас у 98. години, имала је блиставу биографију и оставила је неизбрисив траг у светској оперској уметности. Наступила је у 77 улога у више од 1.800 представа извођених на… »
На Божић преминула примадона Бисерка Цвејић! Колеге: Велики губитак за целокупну југословенску и светску културу

На Божић преминула примадона Бисерка Цвејић! Колеге: Велики губитак за целокупну југословенску и светску културу

Курир 07.01.2021
Примадона Бисерка Цвејић преминула је данас баш на Божић у 98. години у Београду. Тужну вест саопштио је преко друштвених мрежа њен некадашњи ученик Никола Китановски. Бисерка Цвејић једна је од најзначајнијих оперских певачица… »

Н1 Инфо 07.01.2021
Примадона Бисерка Цвејић преминула је данас у 98. години у Београду. Тужну вест објавио је њен некадашњи ученик Никола Китановски, уз поруку “Вечна вам слава, драга моја професорка”. „Извините, потпуно сам конфузан. То што… »

Нова 07.01.2021
Примадона Бисерка Цвејић преминула је данас у 98. години живота у Београду. Тужну вест објавио је њен некадашњи ученик Никола Китановски, уз поруку “Вечна вам слава, драга моја Професорка”. “Извините, потпуно сам конфузан. То… »
Отишла оперска дива: Преминула Бисерка Цвејић

Отишла оперска дива: Преминула Бисерка Цвејић

Вечерње новости 07.01.2021
Примадона Бисерка Цвејић преминула је данас у 98. години живота у Београду. Тужну вест објавио је њен некадашњи ученик Никола Китановски, уз поруку “Вечна вам слава, драга моја Професорка”. “Извините, потпуно сам конфузан. То… »

Вести дана »