Повезане вести
Вељкова порука упућена Верици враћа веру у љубав
Нова 07.01.2021
Љубав модне креаторке Верице Ракочевић и композитора Вељка Кузманчевића није свакидашња. Они су доказ да љубав године не броји, а колико се воле и колико брину једно о другоме доказује и порука коју је Вељко оставио Верици… »
“Госпођо, ја сам...” Верица Ракочевић поделила скривену поруку коју јој је оставио супруг и показала какав је заиста њихов…
Блиц 07.01.2021
Да љубав не зна за године и да су оне само број на папиру, у овом случају у крштеници, сведочи љубав између креаторке Верице Ракочевић и музичара Вељка Кузманчевића. Верица или Вера, како је он од милоште зове, старија је од… »
Неизлечиво сам заљубљен у вас! Верица Ракочевић добила емотивну поруку од 35 година млађег мужа и одмах се похвалила! Фото…
Курир 07.01.2021
Модна креаторка Верица Ракочевић годинама ужива у љубави са 35 година млађим супугом Вељко Кузманчевићем, а разлика у годинама, како кажу, не представља им никакав проблем. Вељко из дана у дан изненађује своју жену, па тако… »
Вести дана »
Трагедија у Земуну: Радника обезбеђења ударио воз, огласили се из "Србијавоза"
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Оцокољић: Одрадили смо добар посао, није било лако да се припремимо за утакмицу
Политика пре 3 сатајош 4 повезане
Земље се масовно повлаче са Евровизије 2026. Најављен бојкот након што је Израелу дозвољено учешће на такмичењу
Блиц пре 9 сатијош 3 повезане
Поништена наредба; Суд дозволио Трампу да распореди Националну гарду у Вашингтону
Курир пре 2 сатајош 1 повезана