Povezane vesti
Tepić: “Neću da odustanem i dopustim lopovluk i kriminal”
Nova 07.01.2021
"Mi smatramo da javne funkcionere, ukoliko se dokaže da su koruptivno delovali, treba kazniti dvostruko više u odnosu na ono što podrazumeva krivični zakonik. Nova vlast će morati da pohapsi sve one koji trenutno čine okosnicu režima, s tim što to neće… »
Tepić: Lučić osmislio način kako da se novcem Telekoma kontrolišu mediji
N1 Info 07.01.2021
"Mi smatramo da javne funkcionere, ukoliko se dokaže da su koruptivno delovali, treba kazniti dvostruko više u odnosu na ono što podrazumeva krivični zakonik. Nova vlast će morati da pohapsi sve one koji trenutno čine okosnicu režima, s tim što to neće… »
INTERVJU Tepić: Vučić i Brnabić su zreli za lustraciju
Nova 07.01.2021
Vesti dana »
NOVI PAZAR, 3. oktobar 2026 (FoNet) -Pripadnici Srpske napredne stranke (SNS) postavljaju svoje štandove i banere u neposrednoj blizini bine na kojoj će studenti predstaviti poslaničke kandidate sa Studentske liste “Studenti pobeđuju”.
Glas Šumadije pre 1 satjoš 8 povezanih
Predizborni miting SNS danas u Areni: Obraća se Vučić, specijalni gost Robert Fico
Blic pre 17 minutajoš 71 povezana
Šta se sinoć dogodilo prilikom oštećenja aviona Er Srbije na aerodromu Pariz Šarl de Gol
Nedeljnik pre 8 satijoš 8 povezanih
Zverev dobio nezgodno pitanje o Đokoviću: Nije smeo da izgovori ono što stvarno misli
Mondo pre 3 satajoš 39 povezanih