Povezane vesti
Tepić: “Neću da odustanem i dopustim lopovluk i kriminal”
Nova 07.01.2021
"Mi smatramo da javne funkcionere, ukoliko se dokaže da su koruptivno delovali, treba kazniti dvostruko više u odnosu na ono što podrazumeva krivični zakonik. Nova vlast će morati da pohapsi sve one koji trenutno čine okosnicu režima, s tim što to neće… »
Tepić: Lučić osmislio način kako da se novcem Telekoma kontrolišu mediji
N1 Info 07.01.2021
"Mi smatramo da javne funkcionere, ukoliko se dokaže da su koruptivno delovali, treba kazniti dvostruko više u odnosu na ono što podrazumeva krivični zakonik. Nova vlast će morati da pohapsi sve one koji trenutno čine okosnicu režima, s tim što to neće… »
INTERVJU Tepić: Vučić i Brnabić su zreli za lustraciju
Nova 07.01.2021
Vesti dana »
Od -11 do olujne košave: Ledeni talas se ne predaje, ovo je detaljna prognoza RHMZ do kraja nedelje
Mondo pre 5 minutajoš 54 povezane
Komičarka se našalila sa Dikaprijem na Zlatnim globusima, njegova reakcija postala viralna (VIDEO)
N1 Info pre 1 satjoš 26 povezanih
Predsednik Vučić razgovarao sa rukovodstvom MOL-a o mogućnosti kupovine NIS-a
RTV pre 15 minutajoš 14 povezanih
Džerom Pauel i Fed pod federalnom istragom: Zloupotreba 2,5 milijarde dolara ili zlovolja „diktatora početnika“?
Nedeljnik pre 25 minutajoš 13 povezanih