Povezane vesti
Tepić: “Neću da odustanem i dopustim lopovluk i kriminal”
Nova 07.01.2021
"Mi smatramo da javne funkcionere, ukoliko se dokaže da su koruptivno delovali, treba kazniti dvostruko više u odnosu na ono što podrazumeva krivični zakonik. Nova vlast će morati da pohapsi sve one koji trenutno čine okosnicu režima, s tim što to neće… »
Tepić: Lučić osmislio način kako da se novcem Telekoma kontrolišu mediji
N1 Info 07.01.2021
"Mi smatramo da javne funkcionere, ukoliko se dokaže da su koruptivno delovali, treba kazniti dvostruko više u odnosu na ono što podrazumeva krivični zakonik. Nova vlast će morati da pohapsi sve one koji trenutno čine okosnicu režima, s tim što to neće… »
INTERVJU Tepić: Vučić i Brnabić su zreli za lustraciju
Nova 07.01.2021
Vesti dana »
NBS i ekonomisti o platnom prometu i stabilnosti finansijskog sistema u vezi sa NIS-om
Naslovi.ai pre 29 minutajoš 29 povezanih
I seljaci pod nadzorom: BIA ubacivala špijunski softver u telefone poljoprivrednika
Glas Šumadije pre 5 satijoš 8 povezanih
Vučić: Za nekoliko dana otvaranje deonice auto-puta od Vrnjačke Banje do Vrbe
Vesti online pre 54 minutajoš 20 povezanih
Đedović Handanović: Preduzimamo sve mere da obezbedimo sigurno snabdevanje tržišta naftom
Biznis.rs pre 5 satijoš 25 povezanih