Повезане вести
Тепић: “Нећу да одустанем и допустим лоповлук и криминал”
Нова 07.01.2021
"Ми сматрамо да јавне функционере, уколико се докаже да су коруптивно деловали, треба казнити двоструко више у односу на оно што подразумева кривични законик. Нова власт ће морати да похапси све оне који тренутно чине окосницу… »
Тепић: Лучић осмислио начин како да се новцем Телекома контролишу медији
Н1 Инфо 07.01.2021
"Ми сматрамо да јавне функционере, уколико се докаже да су коруптивно деловали, треба казнити двоструко више у односу на оно што подразумева кривични законик. Нова власт ће морати да похапси све оне који тренутно чине окосницу… »
ИНТЕРВЈУ Тепић: Вучић и Брнабић су зрели за лустрацију
Нова 07.01.2021
Вести дана »
Тиршова 2 добија обрисе најсавременије дечје клинике, са врхунском медицинском опремом и зеленим кровом
РТС пре 59 минутајош 2 повезане
БЛИСКОИСТОЧНИ СУКОБ: Ердоган позвао Трампа да настави разговоре са Ираном; Израел: Нема повлачења док се Хамас не разоружа
РТВ пре 15 минутајош 2 повезане
Бој на Иванковцу био прва велика победа Срба у Првом српском устанку
РТВ пре 40 минутајош 3 повезане
Напад на Запорожје и Харков, има жртава; Русија: Оборено 180 дронова изнад Московске области
РТС пре 30 минутајош 1 повезана