Повезане вести

Ђорђић: Против Француза смо показали наше право лице

Нова 07.01.2021
После само осам дана рада са новим селектором Тонијем Ђероном успели смо да створимо нову хемију, победимо Француску и покажемо наше право лице, рекао је српски рукометаш Петар Ђорђић. Србија је пре два дана на старту… »
Ђорђић: После утакмице био сам у благом шоку

Ђорђић: После утакмице био сам у благом шоку

Н1 Инфо 07.01.2021
бија је остварила велику победу против Француске, а о рукометашима се, после дужег времена, прича у позитивном светлу. Један од најбољих у Зрењанину био је Петар Ђорђић, који није крио ни задовољство, али ни благо изненађење… »

Спортски журнал 07.01.2021
Србија је пре два дана на старту квалификација за Европско првенство савладала Француску у Зрењанину 27:24, што је први тријумф против „триколора“ после 20 година. После само осам дана рада са новим селектором Тонијем Ђероном… »
Били смо у шоку, то су емоције које и не знаш да имаш: Ђорђић препричава осећај рукометаша после бриљатног тријумфа

Били смо у шоку, то су емоције које и не знаш да имаш: Ђорђић препричава осећај рукометаша после бриљатног тријумфа

Мондо 07.01.2021
Пала је силна Француска, играч признаје да је после био "празан као балон" Пала је силна Француска, играч признаје да је после био "празан као балон" Српски рукометаши су феноменално почели 2021. годину, фантастичном победом над… »
Био сам у благом шоку и празан као балон: Ни Тони Ђерона није очекивао победу над Французима

Био сам у благом шоку и празан као балон: Ни Тони Ђерона није очекивао победу над Французима

Моззарт спорт 07.01.2021
Петар Ђорђић о сјајном почетку квалификација за ЕП. Од Египта до Зрењањина прошле су више од две деценије. И десило се. Победили смо рукометну силу. У великом стилу почела је наша репрезентација квалификације за Првенство… »
"Стајали смо као тим": Репрезентативац Србије открио рецепт победе против вицепрвака Европе

"Стајали смо као тим": Репрезентативац Србије открио рецепт победе против вицепрвака Европе

Спортал блиц 07.01.2021
Сјајан почетак 2021. године за „Орлове“. На дебију селектора Тонија Ђероне, репрезентација је славила победу над најуспешнијом нацијом у историји рукомета, Француском 27:24 (14:11). Тријумф у Зрењанину била је прва победа над… »
Ђерона после сензационе победе над Француском: Веома добар први корак за Србију

Ђерона после сензационе победе над Француском: Веома добар први корак за Србију

Вести онлине 07.01.2021
Селектор рукометне репрезентације Србије Тони Ðерона изјавио је синоћ, после победе над Французима (27:24) на старту квалификација за Европско првенство да је то веома добар почетак, али и да има још много утакмица да се игра. –… »

Вести дана »