Povezane vesti

Ovo su ubice naše dece: Voze divljački, često su i pijani! Vade se na razne stvari a voze "besne mašine"

Ovo su ubice naše dece: Voze divljački, često su i pijani! Vade se na razne stvari a voze "besne mašine"

Mondo 07.01.2021
Policija je otkrila profile vozača koji prave teške saobraćajne nesreće u Srbiji. Policija je otkrila profile vozača koji prave teške saobraćajne nesreće u Srbiji Često budu u teško alkoholisanom stanju, a u poslednje vreme je i mnogo njih pod uticajem… »
Da li su kazne za vozače ubice male

Da li su kazne za vozače ubice male

Nova 07.01.2021
Da li će i koliko godina zatvora dobiti Nemanja Stamenković (19) iz Beograda, koji je, kako se sumnja, pre nekoliko dana izazvao tešku saobraćajnu nesreću u Bulevaru Medijana u Nišu i usmrtio dvanaestogodišnjeg Andreja P. i četrdesetosmogodišnjeg Dejana… »
Oni ubijaju našu decu i pešake u saobraćaju: Ovo je profil ubice za volanom: Ima do 25 godina, vozi audi ili BMW i koristi…

Oni ubijaju našu decu i pešake u saobraćaju: Ovo je profil ubice za volanom: Ima do 25 godina, vozi audi ili BMW i koristi…

Kurir 07.01.2021
Često budu u teško alkoholisanom stanju, a u poslednje vreme je i mnogo njih pod uticajem narkotika, kaže kapetan Aleksandar Radenković iz Uprave saobraćajne policije. Još jedna u nizu tragedija izazvanih bahatom vožnjom desila se 4. januara, kada je… »
Danima divljao mercedesom pa se zakucao u zgradu u Somboru

Danima divljao mercedesom pa se zakucao u zgradu u Somboru

Nova 07.01.2021
Potresen strašnom tragedijom koja se 4. januara dogodila u Nišu, kada je vozač audija usmrtio dete (12) i Dejana Ilića (48), prethodno "divljajući" po gradu, redakciji našeg portala obratio se M. V., koji kaže da je samo dan kasnije moglo da dođe do… »
Više joj se ne živi! Izgubila i sina (12) i muža za 3 godine: Jeziva sudbina porodice Andreja kog je zgazio bahati tinejdžer…

Više joj se ne živi! Izgubila i sina (12) i muža za 3 godine: Jeziva sudbina porodice Andreja kog je zgazio bahati tinejdžer…

Kurir 07.01.2021
Nišlijka Aleksandra K., ostala je bez sina Andreja (12) i supruga u poslednje tri godine. Naime, njeg suprug, Andrejev otac, preminuo je pre tri godine u snu, a sada je ostala i bez sina, koji je nastradao na trotoaru kao žrtva bahatog vozača. Andreja je… »
Tragična sudbina majke malog Andreja kog je ubio "audi smrti": Za 3 godine izgubila je dvoje najbližih

Tragična sudbina majke malog Andreja kog je ubio "audi smrti": Za 3 godine izgubila je dvoje najbližih

Mondo 07.01.2021
Tuga... Tuga... Nišlijka A. K., majka 12-ogodišnjeg Andreja koji je poginuo 4. januara u teškoj nesreći na Bulevaru Medijana, kada je na njega "audijem" naleteo Nemanja S. (19) iz Beograda, za tri godine doživela je dve teške porodična tragedije. Naime… »
"Dobrica moj i pametna glava, čekaj me: Zlato..." Potresne reči majke nastradalog Andreja iz Niša

"Dobrica moj i pametna glava, čekaj me: Zlato..." Potresne reči majke nastradalog Andreja iz Niša

Blic 07.01.2021
"Moja duša, moj život, mamino dete, dobrica moj i pametna glava, čekaj me zlato, živim samo da ponovo budemo zajedno". Ovim potresnim rečima na čitulji A. K., majka tragično nastradalog dečaka Andreja Prekljušaja (12) iz Niša, oprostila se od sina koji… »
Niš ne prestaje da žali žrtve smrtonosnog audija: Andrej (12) pokušavao da probudi iz sna umrlog oca, a sada ni njega nema više…

Niš ne prestaje da žali žrtve smrtonosnog audija: Andrej (12) pokušavao da probudi iz sna umrlog oca, a sada ni njega nema više…

Kurir 07.01.2021
Niš ne prestaje da žali za dvanaestogodišnjim Andrejem P. i Dejanom Ilićem ocem troje dece i poznatim sindikalistom koje je 4. januara oko 20.40 pokosio "audi" kojim je upravljao N.S.(19) iz Beograda. N.S. je uhapšen i branio se ćutanjem. U Niš je došao… »

Vesti dana »