Povezane vesti
Gimnazijalka iz Vranja prva na literarnom konkursu na temu "Moja otadžbina Srbija"
Južne vesti 07.01.2021
Prvo mesto na međunarodnom literarnom konkursu “Moja otadžbina Srbija” osvojila je učenica završnog razreda vranjske Gimnazije Mihaela Milenković, saopštavaju iz te škole i kažu da je ovo četrnaesto literarno priznanje ove gimnazijalke. Konkurs je… »
Lepa vest iz vranjske Gimnazije: Mihaela osvojila prvo mesto na međunarodnom literarnom konkursu Moja otadžbina Srbija
Kurir 07.01.2021
Na međunarodnom literarnom konkursu "Moja otadžbina Srbija" učenica četvrtog razreda, Milenković iz Gimnazije "Bora Stanković" u Vranju, osvojila je prvo mesto. Konkurs su raspisali Pravoslavni dečji časopis "Svetosavsko zvonce" i Srpsko odeljenje… »
Vesti dana »

Privatno obezbeđenje, fantomke i policijski kordon: Opozicija ne učestvuje u radu Skupštine Zaječara dok se ne ukloni privatno obezbeđenje (VIDEO)
Insajder pre 3 satajoš 30 povezanih

BIRN: Srbija u Izrael za prvih šest meseci 2025. izvezla više municije nego cele prošle godine
Radio sto plus pre 6 satijoš 9 povezanih

"Mađarska odbija da prihvati tu odluku": Orban: Dodik je osuđen jer "odbija da igra kako Brisel svira"
Blic pre 1 satjoš 24 povezane

Pogled na Beograd iz Starog dvora: Polukružno preko Terazija, Trg Nikole Pašića "nova razglednica grada", signalizaciju u Drajzerovoj i Bulevaru vojvode Mišića kao u Kneza Miloša
Ekapija pre 1 satjoš 24 povezane

U naredna 2 sata stižu pljuskovi sa grmljavinom: Oglasio se RHMZ: Ovaj deo Srbije je na udaru
Blic pre 30 minutajoš 34 povezane