Povezane vesti
Gimnazijalka iz Vranja prva na literarnom konkursu na temu "Moja otadžbina Srbija"
Južne vesti 07.01.2021
Prvo mesto na međunarodnom literarnom konkursu “Moja otadžbina Srbija” osvojila je učenica završnog razreda vranjske Gimnazije Mihaela Milenković, saopštavaju iz te škole i kažu da je ovo četrnaesto literarno priznanje ove gimnazijalke… »
Lepa vest iz vranjske Gimnazije: Mihaela osvojila prvo mesto na međunarodnom literarnom konkursu Moja otadžbina Srbija
Kurir 07.01.2021
Na međunarodnom literarnom konkursu "Moja otadžbina Srbija" učenica četvrtog razreda, Milenković iz Gimnazije "Bora Stanković" u Vranju, osvojila je prvo mesto. Konkurs su raspisali Pravoslavni dečji časopis "Svetosavsko zvonce" i Srpsko odeljenje… »
Vesti dana »
Najnovija detaljna prognoza RHMZ za narednih 10 dana: Očekuje nas snažan obrt - temperatura pada za 20 stepeni, stiže jedan fenomen, a evo gde će biti i snega
Kurir pre 59 minutajoš 42 povezane
Paunović: Slučaj nesreće u Novom Sadu trebalo bi da preuzme Tužilaštvo za organizovani kriminal
Novi magazin pre 8 satijoš 10 povezanih
Najmanje 15 ljudi poginulo, 16 ranjeno u izraelskom napadu na Damask
Politika pre 41 minutajoš 26 povezanih
Nikolić: Troje povređenih su teškog opšteg stanja, razvijaju se sekundarne komplikacije
Politika pre 6 satijoš 18 povezanih
Zvezda saznala da li Teodosić može da igra: Evo da li računaju na Srbina potiv Asvela!
Hot sport pre 4 satijoš 16 povezanih