Повезане вести
“Хтео сам да је силујем, па сам је заклао да ме не пријави”
Нова 08.01.2021
В. Ј. (37), румунски држављанин, признао је на саслушању у Вишем тужилаштву у Пожаревцу да је у ноћи између 4. и 5. јануара покушао да силује Радинку Костић (86) из села Речице, а потом је убио да га, како је рекао - "не би… »
Покушао да силује жену, она узела нож: Откривени језиви детаљи злочина код Пожаревца, убица признао све (видео)
Блиц 07.01.2021
Вирђинел Ј. (36) из села Кличевац код Пожаревца признао је да је убио Радинку Костић (87) у њеној кући у околини Пожаревца и њему је одређен притвор до 30 дана, сазнаје "Блиц". Према незваничним информацијама, Вирђинела Ј… »
Хтео да силује старицу, она дохватила нож: Детаљи стравичног убиства у Речици, Румун признао злочин
Вечерње новости 07.01.2021
РУМУНСКИ држављанин В. Ј. (37), признао је на саслушању у Вишем тужилаштву у Пожаревцу да је у ноћи између 4. и 5. јануара покушао да силује Радинку Костић (86) из села Речице. Осумњиченом је одређен притвор, а тужилац је… »
Вести дана »

Муп: о скуповима против блокада: "у 125 места окупило се 144.000 људи, највише на Вождовцу"
Блиц пре 2 сатајош 2 повезане

Почела "Задруга: - Елита 9" Урош са огромним ноктима, асмин дурџић међу такмичарима! Јањушева бивша девојка Сара у ријалитију, а ту је и тинејџерка из Италије (видео)
Блиц пре 47 минутајош 4 повезане

Стижу киша и громови, могуће и невреме: Ови делови Србије биће први на удару промене
Телеграф пре 1 сатјош 3 повезане