Повезане вести

“Хтео сам да је силујем, па сам је заклао да ме не пријави”

“Хтео сам да је силујем, па сам је заклао да ме не пријави”

Нова 08.01.2021
В. Ј. (37), румунски држављанин, признао је на саслушању у Вишем тужилаштву у Пожаревцу да је у ноћи између 4. и 5. јануара покушао да силује Радинку Костић (86) из села Речице, а потом је убио да га, како је рекао - "не би… »
Покушао да силује жену, она узела нож: Откривени језиви детаљи злочина код Пожаревца, убица признао све (видео)

Покушао да силује жену, она узела нож: Откривени језиви детаљи злочина код Пожаревца, убица признао све (видео)

Блиц 07.01.2021
Вирђинел Ј. (36) из села Кличевац код Пожаревца признао је да је убио Радинку Костић (87) у њеној кући у околини Пожаревца и њему је одређен притвор до 30 дана, сазнаје "Блиц". Према незваничним информацијама, Вирђинела Ј… »
Хтео да силује старицу, она дохватила нож: Детаљи стравичног убиства у Речици, Румун признао злочин

Хтео да силује старицу, она дохватила нож: Детаљи стравичног убиства у Речици, Румун признао злочин

Вечерње новости 07.01.2021
РУМУНСКИ држављанин В. Ј. (37), признао је на саслушању у Вишем тужилаштву у Пожаревцу да је у ноћи између 4. и 5. јануара покушао да силује Радинку Костић (86) из села Речице. Осумњиченом је одређен притвор, а тужилац је… »

Вести дана »