Povezane vesti
“Hteo sam da je silujem, pa sam je zaklao da me ne prijavi”
Nova 08.01.2021
V. J. (37), rumunski državljanin, priznao je na saslušanju u Višem tužilaštvu u Požarevcu da je u noći između 4. i 5. januara pokušao da siluje Radinku Kostić (86) iz sela Rečice, a potom je ubio da ga, kako je rekao - "ne bi prijavila… »
Pokušao da siluje ženu, ona uzela nož: Otkriveni jezivi detalji zločina kod Požarevca, ubica priznao sve (video)
Blic 07.01.2021
Virđinel J. (36) iz sela Kličevac kod Požarevca priznao je da je ubio Radinku Kostić (87) u njenoj kući u okolini Požarevca i njemu je određen pritvor do 30 dana, saznaje "Blic". Prema nezvaničnim informacijama, Virđinela J, inače srpski… »
Hteo da siluje staricu, ona dohvatila nož: Detalji stravičnog ubistva u Rečici, Rumun priznao zločin
Večernje novosti 07.01.2021
RUMUNSKI državljanin V. J. (37), priznao je na saslušanju u Višem tužilaštvu u Požarevcu da je u noći između 4. i 5. januara pokušao da siluje Radinku Kostić (86) iz sela Rečice. Osumnjičenom je određen pritvor, a tužilac je naložio… »
Vesti dana »

Oglasio se kcv o stanju muškarca ranjenog u pucnjavi u Odžacima
Telegraf pre 40 minutajoš 12 povezanih

Tramp: Putina poznajem veoma dobro i sa njim imam racionalan odnos
RTV pre 17 minutajoš 12 povezanih

Rat u svetoj zemlji se nastavlja! Likvidiran vođa Hamasa! U izraelskim udarima ubijeno 19 Palestinaca u Pojasu Gaze!
Kurir pre 17 minutajoš 10 povezanih

Čekaju nas olujni udari vetra, kiša i pljuskovi: Rhmz najavljuje pogoršanje vremena do kraja meseca
Mondo pre 1 satjoš 10 povezanih