Povezane vesti

Vremenska prognoza - 9. januar

RTS 08.01.2021
Oblačno i hladnije, moguća kiša i sneg na jugu. Uveče novo naoblačenje sa snegom. Najviša temperatura do 5 stepeni. Sutra hladnije. Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave (Izvor: RHMZ) 09.01.2021. Subota: Oblačno i… »

Danas oblačno, na planinama sneg

Dnevnik 08.01.2021
BEOGRAD: Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHZS) upozorio je da se u planinskim predelima očekuje povećanje visine snežnog pokrivača za 15 do 30 centimetra. U ostalim delovima zemlje oblačno s kišom, a u toku noći kratkotrajna susnežica… »

Zavejani putevi u Srbiji, nadležni apeluju, službe u pripravnosti VIDEO

B92 08.01.2021
JP "Putevi Srbije" pozvalo je danas vozače da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put. Prema upozorenju Republičkog hidrometeorološkog zavoda, danas u planinskim predelima očekuje povećanje visine snežnog pokrivača za 15 do 30 centimetara… »

Stiže mećava, RHMZ izdao upozorenje FOTO

B92 08.01.2021
Republički hidormeteorološki zavod upozorio je na snežne padavine koje se očekuju od sutra uveče u celoj zemlji. Zbog toga će u nedelju na teritoriji cele Srbije biti upaljen meteo-alarm. U našoj zemlji će do kraja dana biti oblačno sa snegom, a… »

Bez zimske opreme i lanaca ni slučajno ne krećite na put! Evo gde je sve širom Srbije otežan saobraćaj

Kurir 08.01.2021
JP "Putevi Srbije" pozvalo je danas vozače da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put, jer se, prema upozorenju Republičkog hidrometeorološkog zavoda, danas u planinskim predelima očekuje povećanje visine snežnog pokrivača za 15 do 30… »

Šok meteo alarm! Sneg će padati u hrpama u ovim krajevima, ali to nije sve!

Pravda 08.01.2021
Republički hidormeteorološki zavod upozorio je na snežne padavine koje se očekuju od sutra uveče u celoj zemlji, zbog kojih će u nedelju na teritoriji cele Srbije biti upaljen meteo alarm. U našoj zemlji će do kraja dana biti oblačno sa snegom, a… »

Upozorenje za sve vozače u Srbiji: Bez zimske opreme i lanaca ne krećite na put - uslovi otežani!

Večernje novosti 08.01.2021
JP "Putevi Srbije" pozvalo je danas vozače da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put, jer se, prema upozorenju Republičkog hidrometeorološkog zavoda, danas u planinskim predelima očekuje povećanje visine snežnog pokrivača za 15 do 30… »

Upozorenje RHMZ:U nedelju cela zemlja pod snegom

RTV 08.01.2021
NOVI SAD - Republički hidormeteorološki zavod upozorio je na snežne padavine koje se očekuju od sutra uveče u celoj zemlji, zbog kojih će u nedelju na teritoriji cele Srbije biti upaljen meteo alarm. U našoj zemlji će do kraja dana biti oblačno… »

Upozorenje RHMZ: U nedelju cela zemlja pod snegom

Dnevnik 08.01.2021
BEOGRAD: Republički hidormeteorološki zavod upozorio je na snežne padavine koje se očekuju od sutra uveče u celoj zemlji, zbog kojih će u nedelju na teritoriji cele Srbije biti upaljen meteo alarm. U našoj zemlji će do kraja dana biti oblačno sa… »

Sutra oblačno, na jugu kiša i sneg, do 5 stepeni

Vesti online 08.01.2021
Sutra će biti oblačno i malo hladnije, veći deo dana suvo. Ujutro na severu delimično vedro, na jugu mestimično sa kišom i snegom. Krajem dana na jugozapadu i jugu, tokom noći i u centralnim krajevima naoblačenje sa snegom. U nižim predelima uz… »

Novo upozorenje RHMZ: U nedelju cela zemlja pod snegom!

Mondo 08.01.2021
Već danas je sneg zavejao mnoga sela. Već danas je sneg zavejao mnoga sela. Republički hidormeteorološki zavod upozorio je na snežne padavine koje se očekuju od sutra uveče u celoj zemlji, zbog kojih će u nedelju na teritoriji cele Srbije biti… »

RHMZ: U Srbiji danas na planinama snežni pokrivač do 30 centimetara

Novi magazin 08.01.2021
U Srbiji će se danas u planinskim predelima povećati visina snežnog pokrivača do 30 centimetara, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Sutra ujutru će biti oblačno i hladnije, na jugu mestimično sa kišom i snegom, dok će uveče sneg… »

Upozorenje RHMZ, u nedelju cela Srbija pod meteo alarmom: Evo gde će biti najkritičnije zbog povećanja visine snežnog…

Kurir 08.01.2021
Danas tokom popodneva u Srbiji će biti oblačno sa snegom, a u nižim predelima severne i južne Srbije još ponegde sa kišom. U brdsko-planinskim predelima formiranje, odnosno povećanje visine snežnog pokrivača za 15 do 30 cm. Sa padom temperature i… »

Cela Srbija pod meteo alarmom: RHMZ izdao upozorenje - evo gde će biti najkritičnije zbog povećanja visine snežnog…

Večernje novosti 08.01.2021
DANAS tokom popodneva u Srbiji će biti oblačno sa snegom, a u nižim predelima severne i južne Srbije još ponegde sa kišom. U brdsko-planinskim predelima formiranje, odnosno povećanje visine snežnog pokrivača za 15 do 30 cm. Foto: Printscreen/RHMZ… »

Prognoza za vikend se poigrava s nama i donosi promenu

Nova 08.01.2021
Ne pravite velike planove za vikend - večeras se očekuju ozbiljnije padavine, temperatura se spušta ispod nule, a dobre su šanse da cela Srbija dobije snežni pokrivač. Danas se u planinskim predelima očekuje povećanje visine snežnog pokrivača… »

Pao sneg u Beogradu! Prve pahulje u novoj godini, zabeleo se glavni grad (foto)

Mondo 08.01.2021
U Beogradu je danas, prvi put u ovoj godini, počeo da pada sneg. U Beogradu je danas, prvi put u ovoj godini, počeo da pada sneg. Sneg se za sada ne zadržava na kolovozima i trotoarima, a prema podacima RHMZ, trenutna temperatura u glavnom gradu je tri… »

Sutra oblačno, na jugu kiša i sneg, do 5 stepeni

Dnevnik 08.01.2021
BEOGRAD: Sutra će biti oblačno i malo hladnije, veći deo dana suvo. Ujutro na severu delimično vedro, na jugu mestimično sa kišom i snegom. Krajem dana na jugozapadu i jugu, tokom noći i u centralnim krajevima naoblačenje sa snegom. U nižim… »

Važno obaveštenje za sve koji idu na planinu: Gorska služba spasavanja izdala saopštenje sa savetima

Večernje novosti 08.01.2021
LEPOM vremenu sa kojim smo dočekali Novu godinu, a koje će potrajati i do Božića došao je kraj. Za vikend se očekuje zahlađenje, susnežica, pa i sneg u većem delu zemlje. - U nedelju je moguće formiranje manjeg snežnog pokrivača i u mnogim… »

Danas oblačno, na planinama sneg

B92 08.01.2021
Republički hidrometeorološki zavod Srbije upozorio je da se danas u planinskim predelima očekuje povećanje visine snežnog pokrivača za 15 do 30 centimetra. U ostalim delovima zemlje oblačno s kišom, a u toku noći kratkotrajna susnezica i sneg… »

RHMZ izdao upozorenje

B92 08.01.2021
Republički hidrometeorološki zavod Srbije upozorio je da se danas u u planinskim predelima očekuje povećanje visine snežnog pokrivača za 15 do 30 centimetara. U upozorenju na sajtu RHMZ se navodi i da će na Tamišu vodostaji biti u porastu do 10… »

Upozorenje - narandžasti meteo alarm! Sneg ne prestaje da veje, očekuje se i do 30 centimetara snežnog pokrivača!

Mondo 08.01.2021
Na planinama sneg i do 30 cm, porast vodostaja Tamiša. Na planinama sneg i do 30 cm, porast vodostaja Tamiša Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHMZ) upozorio je da se danas u u planinskim predelima očekuje povećanje visine snežnog… »

Upozorenje RHMZ: Tamiš ponovo preti - vodostaj u porastu u naredna dva dana

Večernje novosti 08.01.2021
REPUBLIČKI hidrometeorološki zavod Srbije (RHMZ) upozorio je da se danas u u planinskim predelima očekuje povećanje visine snežnog pokrivača za 15 do 30 centimetara. U upozorenju na sajtu RHMZ se navodi i da će na Tamišu vodostaji biti u porastu… »

Upozorenje RHMZ! Tamiš ponovo preti: Vodostaj porastao za dva metra, u narednih 48 sati kretaće se iznad granice redovne…

Blic 08.01.2021
Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) izdao je hidrološko upozorenje koje kaže da će vodostaj na rekama Tamišu i Brzavi biti u porastu u narednom periodu i da je moguće da će biti iznad granica redovne odbrane od poplava. - Na Tamišu… »

RHMZ: Na planinama sneg i do 30 cm, porast vodostaja Tamiša

Dnevnik 08.01.2021
BEOGRAD: Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHMZ) upozorio je da se danas u u planinskim predelima očekuje povećanje visine snežnog pokrivača za 15 do 30 centimetara. U upozorenju na sajtu RHMZ se navodi i da će na Tamišu vodostaji biti u… »

Sneg na planinama, kiša u ostalim krajevima

Danas 08.01.2021
U planinskim predelima danas se očekuje povećanje visine snežnog pokrivača za 15 do 30 centimetara, dok će u ostalim krajevima zemlje biti oblačno vreme sa kišoom, najavio je Republički hidrometeorološki zavod. U toku noći kratkotrajna… »

Susnežica i kiša u ravnici, deblji snežni pokrivač danas na planinama

Radio 021 08.01.2021
U planinskim predelima danas se očekuje povećanje visine snežnog pokrivača za 15 do 30 centimetara, dok će u ostalim krajevima zemlje biti oblačno vreme sa kišom, najavio je Republički hidrometeorološki zavod. U toku noći kratkotrajna susnežica… »

Dolazi nam zahlađenje! U toku dana oblačno i kišovito, uveče suznežica, a evo kakvo nas vreme očekuje do kraja nedelje

Blic 08.01.2021
Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHZS) upozorio je da se danas u planinskim predelima očekuje povećanje visine snežnog pokrivača za 15 do 30 centimetra. U ostalim delovima zemlje oblačno s kišom, a u toku noći kratkotrajna susnežica i… »

Konačno sneg u Srbiji: Napokon stiže prava zima, na snazi upozorenje RHMZ!

Mondo 08.01.2021
Ovakvo nas vreme očekuje danas. Ovakvo nas vreme očekuje danas Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHMZ) izdao je upozorenje da se danas u planinskim predelima očekuje sneg, čime će se snežni pokrivač povećati za 15-30 centimetara. U… »

RHMZ upozorava na sneg: U ovim delovima Srbije danas na snazi narandžasti meteo alarm, u nedelju se očekuje pojačanje…

Kurir 08.01.2021
Republički hidrometeorološki zavod Srbije upozorio je da se danas u planinskim predelima očekuje povećanje visine snežnog pokrivača za 15 do 30 centimetra. U ostalim delovima zemlje oblačno s kišom, a u toku noći kratkotrajna susnezica i sneg… »

Sneg na planinama, kiša u ostalim krajevima

N1 Info 08.01.2021
U planinskim predelima danas se očekuje povećanje visine snežnog pokrivača za 15 do 30 centimetara, dok će u ostalim krajevima zemlje biti oblačno vreme sa kišoom, najavio je Republički hidrometeorološki zavod. U toku noći kratkotrajna… »

Dolazi nam zahlađenje: Danas kiša i suznežica, a pogledajte kakvo nas vreme očekuje do kraja nedelje

Večernje novosti 08.01.2021
REPUBLIČKI hidrometeorološki zavod Srbije (RHZS) upozorio je da se danas u planinskim predelima očekuje povećanje visine snežnog pokrivača za 15 do 30 centimetra. U ostalim delovima zemlje oblačno s kišom, a u toku noći kratkotrajna susnežica i… »

Stiže prava zima – sneg na planinama, uveče i u nižim predelima

RTS 08.01.2021
Oblačno sa kišom, na planinama sa snegom. Obilnije padavine očekuju se na istoku, jugu i jugoistoku, gde će pasti i do 30 centimetara snega. Uveče, sneg je moguć i u nižim predelima. Oblaci sa juga Balkanskog poluostrva premeštaju se severnije… »

Na planinama danas sneg, u ostalim krajevima kiša

Nova 08.01.2021
U planinskim predelima danas se očekuje povećanje visine snežnog pokrivača za 15 do 30 centimetara, dok će u ostalim krajevima zemlje biti oblačno vreme sa kišoom, najavio je Republički hidrometeorološki zavod. U toku noći kratkotrajna… »

Beograđani će konačno videti sneg: Kiša u većini krajeva Srbije

Kurir 08.01.2021
BEOGRAD - U planinskim predelima u petak se očekuje povećanje visine snežnog pokrivača za 15 do 30 centimetara, dok će u ostalim krajevima zemlje biti oblačno vreme sa kišoom, najavio je Republički hidrometeorološki zavod. U toku noći… »

Vesti dana »