Povezane vesti
Bila je jako bolesna: Jelena Gavrilović otvorila dušu o majci - "težak period je iza mene"!
Mondo 08.01.2021
Glumica o porodici i željama za praznike. Glumica o porodici i željama za praznike. Jelena Gavrilović otkrila je da je 2020. godina za nju bila teška. Glumica je praznike dočekala u krugu svojih najbližih, zbog čega je neizmerno zahvalna i otvoreno… »
"Bila je jako bolesna, težak period je za njom": Jelena Gavrilović je o ovome dugo ćutala! Otvorila je dušu o majci
Blic 08.01.2021
Iza lepe glumice Jelene Gavrilović ostala je teška godina. Praznike je dočekala u krugu najbližih, a na jednoj stvari je posebno zahvalna. - Ja mogu samo da kažem jednu stvar, a to je da mi je drago što su svi članovi moje porodice na okupu. Jako sam… »
Vesti dana »

Predstavljeni novi tramvaji u Beogradu – od sutra prvi u saobraćaju (foto)
BizLife pre 2 satajoš 25 povezanih

Ciklon stiže u Srbiju, donosi pljuskove sa grmljavinom: Evo kada se očekuju padavine i gde će biti najobilnije
Telegraf pre 1 satjoš 44 povezane

Novi Sad: Savet prihvatio inicijativu za spomenik žrtvama nadstrešnice, opozicija napustila sednicu
Beta pre 3 satajoš 23 povezane

SAD i EU postigli trgovinski sporazum sa carinama od 15%, dok traju pregovori sa Kinom
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 64 povezane

Milojević o Linkolnu, Arnautoviću, Olanjinki, Rodrigau…
Sportski žurnal pre 37 minutajoš 44 povezane