Povezane vesti
Bila je jako bolesna: Jelena Gavrilović otvorila dušu o majci - "težak period je iza mene"!
Mondo 08.01.2021
Glumica o porodici i željama za praznike. Glumica o porodici i željama za praznike. Jelena Gavrilović otkrila je da je 2020. godina za nju bila teška. Glumica je praznike dočekala u krugu svojih najbližih, zbog čega je neizmerno zahvalna i otvoreno… »
"Bila je jako bolesna, težak period je za njom": Jelena Gavrilović je o ovome dugo ćutala! Otvorila je dušu o majci
Blic 08.01.2021
Iza lepe glumice Jelene Gavrilović ostala je teška godina. Praznike je dočekala u krugu najbližih, a na jednoj stvari je posebno zahvalna. - Ja mogu samo da kažem jednu stvar, a to je da mi je drago što su svi članovi moje porodice na okupu. Jako sam… »
Vesti dana »
"Darku nisu smeli da kažu da je umro" Od Lazića krili da mu je rođeni brat poginuo na motoru: "Sve se desilo kod Šapca"
Blic pre 17 minutajoš 26 povezanih
UŽIVO Rat na Bliskom istoku: Eksplozije potresaju Teheran, novi ajatolah ranjen još 28. februara? (FOTO, VIDEO)
Danas pre 22 minutajoš 56 povezanih
Njujork tajms: Škola u Minabu pogođena zbog zastarelih obaveštajnih podataka; IEA pustila najveću količinu rezervi nafte u istoriji
RTS pre 21 minutajoš 81 povezana
Lista studenata i građana „Bor, naša odgovornost“ pozvali na skup „Budi glas promene“
Glas Zaječara pre 4 satijoš 27 povezanih