Povezane vesti
Bila je jako bolesna: Jelena Gavrilović otvorila dušu o majci - "težak period je iza mene"!
Mondo 08.01.2021
Glumica o porodici i željama za praznike. Glumica o porodici i željama za praznike. Jelena Gavrilović otkrila je da je 2020. godina za nju bila teška. Glumica je praznike dočekala u krugu svojih najbližih, zbog čega je neizmerno zahvalna i otvoreno… »
"Bila je jako bolesna, težak period je za njom": Jelena Gavrilović je o ovome dugo ćutala! Otvorila je dušu o majci
Blic 08.01.2021
Iza lepe glumice Jelene Gavrilović ostala je teška godina. Praznike je dočekala u krugu najbližih, a na jednoj stvari je posebno zahvalna. - Ja mogu samo da kažem jednu stvar, a to je da mi je drago što su svi članovi moje porodice na okupu. Jako sam… »
Vesti dana »
Jelača se ne seća sastanka sa ministrom, Selaković negira, a Vasić sumnja u sopstveni iskaz: Ivanović se pridružio saradnicima sa optuženičke klupe u slučaju Generalštab
Nova pre 6 satijoš 23 povezane
Dve Srbije u Nišu: „Ujedinjena Srbija“ i „Studenti pobeđuju“ ispred Tvrđave
Niške vesti pre 1 satjoš 25 povezanih
"Orlovi" nemoćni protiv Slovenije – kraj u osmini finala Evropskog prvenstva
RTS pre 1 satjoš 52 povezane
Ulicama Njujorka prolaze kamioni koji na video-bimu prikazuju težak život Srba na Kosmetu. Srpska dijaspora poručuje: Da vidi svet!
Dnevnik pre 2 satajoš 28 povezanih