Povezane vesti
Siniša završio pod ruševinama dok je raznosio poštu u Petrinji: Kao neki film, kao da nisam ja! Osećao sam da mi ponestaje…
Kurir 08.01.2021
Poštar Siniša Kadečka prošlog utorka raznosio je poštu u selu Strašnik, a kada se vratio u Petrinju bio je svedok razornog zemljotresa, pošto su njegov auto zatrpale ruševine. Kako prenose hrvatski mediji, kamere su ga snimile kada ga je Hitna… »
"Cigle su padale, pritiskalo me i nestajalo mi je vazduha": Poštar iz Petrinje jedva izvukao živu glavu iz ruševina!
Mondo 08.01.2021
Raznosio je poštu ni ne sluteći šta će se u tom trenutku dogoditi. Raznosio je poštu ni ne sluteći šta će se u tom trenutku dogoditi. Poštar Siniša Kadečka prošlog utorka raznosio je poštu u selu Strašnik, a kada se vratio u Petrinju bio je… »
Siniša se vozio u autu kad su na njega pale ruševine zemljotresa: "Vatrogasci su uspeli da dignu komad, a onda..." (foto)
Srbija danas 08.01.2021
Poštara Sinišu petrinjski zemljotres je zatrpao dok je vozio auto. Poštar Siniša Kadečka prošlog utorka raznosio je poštu u selu Strašnik, a kada se vratio u Petrinju bio je svedok razornog zemljotresa, pošto su njegov auto zatrpale ruševine… »
Vesti dana »

Sferopulos održao govor igračima u svlačionici posle pobede u Pireju: Uživajte večeras, ali sutra fokus na preostale utakmice (VIDEO)
Danas pre 6 satijoš 3 povezane