Повезане вести

Вила у којој ће живети Бојана и Шијан са бебом је сва у злату: Намештај донет из Америке, базен, а унутра све сија! Фото

Вила у којој ће живети Бојана и Шијан са бебом је сва у злату: Намештај донет из Америке, базен, а унутра све сија! Фото

Мондо 08.01.2021
Гоца је већ почела са припремама за дочек унука. Гоца је већ почела са припремама за дочек унука. Син Гоце Божиновске, Мирко Шијан и његова девојка, сестра Богдане Ражнатовић, Бојана Родић објавили су лепу вест да ће постати… »
Ексклузивно за курир! Шијанова сестра Јелена обожава снајку: То је прва беба у нашој породици! Славимо и пресрећни смо!

Ексклузивно за курир! Шијанова сестра Јелена обожава снајку: То је прва беба у нашој породици! Славимо и пресрећни смо!

Курир 08.01.2021
Бојана Родић и Мирко Шијан објавили су на друштвеним мрежама да чекају прво дете. Наиме, прво је њена сестра Наташа на Инстаграму је поделила срећне вести, а онда и Миркова сестра. Јелена Вучковић за "Курир" је открила како се… »
Ово је вила у Сурчину где ће родићева и Шијан живети са бебом: Гоца водила рачуна о сваком детаљу, све се сија и злати! (фото)…

Ово је вила у Сурчину где ће родићева и Шијан живети са бебом: Гоца водила рачуна о сваком детаљу, све се сија и злати! (фото)…

Курир 08.01.2021
Вест да ће Мирко Шијан и Богдана Родић постати родитељи обрадовала је све, а срећу посебно не крије будућа бака Гоца Божиновска. Певачица је открила чак и да је већ позвала молере да припреме њену собу за бебу. Судећи према… »
Будућа бака спрема изненађење мирку и бојани! Гоца не крије срећу: Сутра стижу они! Млади пар ће занемети (курир телевизија)…

Будућа бака спрема изненађење мирку и бојани! Гоца не крије срећу: Сутра стижу они! Млади пар ће занемети (курир телевизија)…

Курир 08.01.2021
Вест да ће Мирко Шијан и Богдана Родић постати родитељи обрадовала је све, а срећу посебно не крије будућа бака Гоца Божиновска. - Супер, супер се осећа, као бака од 25 година. Ту су ми моји најдражи и комшије, уживамо и славимо… »
Вила у Сурчину сва у злату, намештај у барокном стилу, сабље: Ово је кућа у којој ће Бојана Родић и Мирко Шијан живети са…

Вила у Сурчину сва у злату, намештај у барокном стилу, сабље: Ово је кућа у којој ће Бојана Родић и Мирко Шијан живети са…

Блиц 08.01.2021
Бојана Родић и Мирко Шијан синоћ су објавили да ће добити прво дете, а и када принова стигне на свет заједнички живот наставиће у дому певачице Гоце Божиновске, Миркове маме. - Толико сам срећна да сам на седмом небу, Божић ми је… »
Шијан пресрећан што је Бојана трудна: Прво јој није веровао, а Вељку је саопштио на оригиналан начин!

Шијан пресрећан што је Бојана трудна: Прво јој није веровао, а Вељку је саопштио на оригиналан начин!

Мондо 08.01.2021
Била је овог новогодишња жеља многих из његовог окружења - да му Бојана роди дете. Била је овог новогодишња жеља многих из његовог окружења - да му Бојана роди дете. Син Гоце Божиновске Мирко Шијан и његова девојка… »
Ексклузивно за КУРИР телевизију: Мирко Шијан открио све о Бојаниној трудноћи! Будући тата проговорио о најлепшој улози!

Ексклузивно за КУРИР телевизију: Мирко Шијан открио све о Бојаниној трудноћи! Будући тата проговорио о најлепшој улози!

Курир 08.01.2021
На Божић је као бомба одјекнула вест да је млада Бојана Родић трудна, те да ће кроз пар месеци она и њен изабраник, син Гоце Божиновске, Мирко Шијан постати родитељи. Млади пар већ месецима је под будним оком јавности, а сада… »
Мирко Шијан ван себе од среће због бојанине трудноће: Сигурно ћу бити најбољи тата! А ево како су га дочекали Родићи у тителу!…

Мирко Шијан ван себе од среће због бојанине трудноће: Сигурно ћу бити најбољи тата! А ево како су га дочекали Родићи у тителу!…

Курир 08.01.2021
Син Гоце Божиновске, Мирко Шијан, и његова изабраница Бојана Родић обрадовали су своје најмилије на Божић вешћу да ће постати родитељи. Најпре је лепу вест обелоданила Бојанина сестра, Наташа Родић, уз фотографију позитивног… »
СТИЖЕ ПРИНОВА! Гоца Божиновска ВАН СЕБЕ од среће!

СТИЖЕ ПРИНОВА! Гоца Божиновска ВАН СЕБЕ од среће!

Свет & Скандал 08.01.2021
Након што су Мирко Шијан и Бојана Родић сазнали да ће постати родитељи, лепу вест поделили су са својим најмилијима, а будућа бака Гоца Божиновска не може да дође себи од среће! Наиме, будући родитељи су Гоци радосну вест… »
Миркова сестра Јелена пресрећна! Одмах се огласила и поручила: "Нека се роди један Зоки!" (фото)

Миркова сестра Јелена пресрећна! Одмах се огласила и поручила: "Нека се роди један Зоки!" (фото)

Мондо 08.01.2021
Ни она, као и остатак породице, не крије срећу због лепе вести. Ни она, као и остатак породице, не крије срећу због лепе вести. Син Гоце Божиновске Мирко Шијан и његова девојка Бојана Родић постаће родитељи, а ова лепа вест… »
"Нека се роди један Зоки": Миркова сестра Јелена пресрећна што ће постати тетка, ово је пожелела брату и трудној Бојани Родић…

"Нека се роди један Зоки": Миркова сестра Јелена пресрећна што ће постати тетка, ово је пожелела брату и трудној Бојани Родић…

Блиц 08.01.2021
Јелена Вучковић, најстарија сестра Мирка Шијана, пресрећна је због сазнања да ће постати тетка. Бојана Родић и Мирко Шијан, син певачице Гоце Божиновске, јуче су објавили да ће добити дете, а честитке не престају да се нижу… »
Нека се роди један Зоки! Миркова сестра Јелена ван себе од среће што ће постати тетка, само једно је пожелела снајки и брату!…

Нека се роди један Зоки! Миркова сестра Јелена ван себе од среће што ће постати тетка, само једно је пожелела снајки и брату!…

Курир 08.01.2021
Мирко Шијан, син Гоце Божиновске и покојног Зорана Шијана, постаће отац, будући да је његова девојка Бојана Родић у другом стању. Срећне вести пар је поделио са најближима, а најстарија Миркова сестра је им је одмах пожелела да… »
Шијанова ташта пресрећна због бојанине трудноће: Узбуђена што ће поново постати бака, споменула и Гоцу Божиновску!

Шијанова ташта пресрећна због бојанине трудноће: Узбуђена што ће поново постати бака, споменула и Гоцу Божиновску!

Мондо 08.01.2021
Родићи поново славе! Родићи поново славе! Након што су Мирко Шијан и Бојана Родић сазнали да чекају дете, радосну вест поделили су са својим најближима, али и са Мирковом мајком Гоцом Божиновском која не може да дође себи од… »
"Прија Гоца и ја смо пресрећне" Родићкина мама поново постаје бака, није могла да сакрије узбуђење: Ево шта је поручила

"Прија Гоца и ја смо пресрећне" Родићкина мама поново постаје бака, није могла да сакрије узбуђење: Ево шта је поручила

Блиц 08.01.2021
Бојана Родић и Мирко Шијан, син певачице Гоце Божиновске, чекају принову, а радосну вест поделили су са намилијима за Божић. - Пресрећни смо. Нема лепше вести. Поново ћу постати бака и сви смо узбуђени. Сад је важно да трудноћа… »
Гоца Божиновска ексклузивно за курир Пресрећна сам, Бог ми је дао најлепши божићни поклон! А ево како је реаговала кад је…

Гоца Божиновска ексклузивно за курир Пресрећна сам, Бог ми је дао најлепши божићни поклон! А ево како је реаговала кад је…

Курир 08.01.2021
Мирко Шијан и Бојана Родић постаће родитељи, а радосне вести поделили су са својим најмилијима. Певачица Гоца Божиновска од среће за курир.рс каже да јој је ово најлепши поклон који је могла да добије за Божић. "Најлепши божићни… »

Вести дана »