Povezane vesti

Vila u kojoj će živeti Bojana i Šijan sa bebom je sva u zlatu: Nameštaj donet iz Amerike, bazen, a unutra sve sija! Foto

Mondo 08.01.2021
Goca je već počela sa pripremama za doček unuka. Goca je već počela sa pripremama za doček unuka. Sin Goce Božinovske, Mirko Šijan i njegova devojka, sestra Bogdane Ražnatović, Bojana Rodić objavili su lepu vest da će postati roditelji, a obe… »

Baka Goca se ODRIČE svoje sobe!

Svet & Skandal 08.01.2021
Vest da će Mirko Šijan i Bogdana Rodić postati roditelji obradovala je obe porodice, a sreću posebno ne krije buduća baka Goca Božinovska, koja daje izjave na sve strane i objavljuje slike na društvenim mrežama. Pevačica je otkrila čak i da je… »

Ekskluzivno za kurir! Šijanova sestra Jelena obožava snajku: To je prva beba u našoj porodici! Slavimo i presrećni smo!

Kurir 08.01.2021
Bojana Rodić i Mirko Šijan objavili su na društvenim mrežama da čekaju prvo dete. Naime, prvo je njena sestra Nataša na Instagramu je podelila srećne vesti, a onda i Mirkova sestra. Jelena Vučković za "Kurir" je otkrila kako se oseća zbog toga… »

Ovo je vila u Surčinu gde će rodićeva i Šijan živeti sa bebom: Goca vodila računa o svakom detalju, sve se sija i zlati…

Kurir 08.01.2021
Vest da će Mirko Šijan i Bogdana Rodić postati roditelji obradovala je sve, a sreću posebno ne krije buduća baka Goca Božinovska. Pevačica je otkrila čak i da je već pozvala molere da pripreme njenu sobu za bebu. Sudeći prema Gocinim rečima… »

Buduća baka sprema iznenađenje mirku i bojani! Goca ne krije sreću: Sutra stižu oni! Mladi par će zanemeti (kurir…

Kurir 08.01.2021
Vest da će Mirko Šijan i Bogdana Rodić postati roditelji obradovala je sve, a sreću posebno ne krije buduća baka Goca Božinovska. - Super, super se oseća, kao baka od 25 godina. Tu su mi moji najdraži i komšije, uživamo i slavimo kao za Božić… »

Vila u Surčinu sva u zlatu, nameštaj u baroknom stilu, sablje: Ovo je kuća u kojoj će Bojana Rodić i Mirko Šijan živeti…

Blic 08.01.2021
Bojana Rodić i Mirko Šijan sinoć su objavili da će dobiti prvo dete, a i kada prinova stigne na svet zajednički život nastaviće u domu pevačice Goce Božinovske, Mirkove mame. - Toliko sam srećna da sam na sedmom nebu, Božić mi je dao najlepši… »

Šijan presrećan što je Bojana trudna: Prvo joj nije verovao, a Veljku je saopštio na originalan način!

Mondo 08.01.2021
Bila je ovog novogodišnja želja mnogih iz njegovog okruženja - da mu Bojana rodi dete. Bila je ovog novogodišnja želja mnogih iz njegovog okruženja - da mu Bojana rodi dete. Sin Goce Božinovske Mirko Šijan i njegova devojka Bojana Rodić objavili… »

Oglasio se ponosni otac: Mirko Šijan presrećan nakon što je saznao da je Bojana trudna: "Biću najbolji tata"

Blic 08.01.2021
Sin Goce Božinovske, Mirko Šijan, i njegova izabranica Bojana Rodić obradovali su svoje najmilije na Božić vešću da će postati roditelji. Najpre je lepu vest obelodanila Bojanina sestra, Nataša Rodić, uz fotografiju pozitivnog testa na… »

Mirko Šijan van sebe od sreće zbog bojanine trudnoće: Sigurno ću biti najbolji tata! A evo kako su ga dočekali Rodići u…

Kurir 08.01.2021
Sin Goce Božinovske, Mirko Šijan, i njegova izabranica Bojana Rodić obradovali su svoje najmilije na Božić vešću da će postati roditelji. Najpre je lepu vest obelodanila Bojanina sestra, Nataša Rodić, uz fotografiju pozitivnog testa na… »

Ekskluzivno za KURIR televiziju: Mirko Šijan otkrio sve o Bojaninoj trudnoći! Budući tata progovorio o najlepšoj ulozi!

Kurir 08.01.2021
Na Božić je kao bomba odjeknula vest da je mlada Bojana Rodić trudna, te da će kroz par meseci ona i njen izabranik, sin Goce Božinovske, Mirko Šijan postati roditelji. Mladi par već mesecima je pod budnim okom javnosti, a sada je ekskluzivno za… »

STIŽE PRINOVA! Goca Božinovska VAN SEBE od sreće!

Svet & Skandal 08.01.2021
Nakon što su Mirko Šijan i Bojana Rodić saznali da će postati roditelji, lepu vest podelili su sa svojim najmilijima, a buduća baka Goca Božinovska ne može da dođe sebi od sreće! Naime, budući roditelji su Goci radosnu vest saopštili na veoma… »

"Neka se rodi jedan Zoki": Mirkova sestra Jelena presrećna što će postati tetka, ovo je poželela bratu i trudnoj Bojani…

Blic 08.01.2021
Jelena Vučković, najstarija sestra Mirka Šijana, presrećna je zbog saznanja da će postati tetka. Bojana Rodić i Mirko Šijan, sin pevačice Goce Božinovske, juče su objavili da će dobiti dete, a čestitke ne prestaju da se nižu. Nakon što je… »

Mirkova sestra Jelena presrećna! Odmah se oglasila i poručila: "Neka se rodi jedan Zoki!" (foto)

Mondo 08.01.2021
Ni ona, kao i ostatak porodice, ne krije sreću zbog lepe vesti. Ni ona, kao i ostatak porodice, ne krije sreću zbog lepe vesti. Sin Goce Božinovske Mirko Šijan i njegova devojka Bojana Rodić postaće roditelji, a ova lepa vest uveliko se već… »

"Bojanu je deset dana boleo stomak, a onda su test sakrili ispod jelke" Goca Božinovska presrećna zbog snajkine trudnoće…

Blic 08.01.2021
Mirko Šijan i Bojana Rodić postaće roditelji, a radosne vesti podelili su sa svojim najmilijima. Pevačica Goca Božinovska kaže da joj je ovo najlepši poklon koji je mogla da dobije za Božić. - Najlepši božićni poklon sam dobila. Lepe vesti mi… »

Neka se rodi jedan Zoki! Mirkova sestra Jelena van sebe od sreće što će postati tetka, samo jedno je poželela snajki i…

Kurir 08.01.2021
Mirko Šijan, sin Goce Božinovske i pokojnog Zorana Šijana, postaće otac, budući da je njegova devojka Bojana Rodić u drugom stanju. Srećne vesti par je podelio sa najbližima, a najstarija Mirkova sestra je im je odmah poželela da bude sin i da se… »

"Prija Goca i ja smo presrećne" Rodićkina mama ponovo postaje baka, nije mogla da sakrije uzbuđenje: Evo šta je poručila

Blic 08.01.2021
Bojana Rodić i Mirko Šijan, sin pevačice Goce Božinovske, čekaju prinovu, a radosnu vest podelili su sa namilijima za Božić. - Presrećni smo. Nema lepše vesti. Ponovo ću postati baka i svi smo uzbuđeni. Sad je važno da trudnoća protekne u… »

Šijanova tašta presrećna zbog bojanine trudnoće: Uzbuđena što će ponovo postati baka, spomenula i Gocu Božinovsku!

Mondo 08.01.2021
Rodići ponovo slave! Rodići ponovo slave! Nakon što su Mirko Šijan i Bojana Rodić saznali da čekaju dete, radosnu vest podelili su sa svojim najbližima, ali i sa Mirkovom majkom Gocom Božinovskom koja ne može da dođe sebi od sreće i koja je… »

Goca Božinovska ekskluzivno za kurir Presrećna sam, Bog mi je dao najlepši božićni poklon! A evo kako je reagovala kad je…

Kurir 08.01.2021
Mirko Šijan i Bojana Rodić postaće roditelji, a radosne vesti podelili su sa svojim najmilijima. Pevačica Goca Božinovska od sreće za kurir.rs kaže da joj je ovo najlepši poklon koji je mogla da dobije za Božić. "Najlepši božićni poklono sam… »

Goca božinovska saznala da postaje baka: Otkrila i kako je ragovala na radosnu vest - "dobila sam najlepši poklon"!

Mondo 08.01.2021
Pevačica presrećna zbog prinove. Pevačica presrećna zbog prinove. Nakon što su Mirko Šijan i Bojana Rodić saznali da čekaju dete, radosnu vest podelili su sa svojim najbližima, ali i sa Mirkovom majkom Gocom Božinovskom koja ne može da dođe… »

Šijanova tašta presrećna zbog bojanine trudnoće: Ponovo ću postati baka, nema ništa lepše! A onda je spomenula i priju…

Kurir 08.01.2021
Bojana Rodić i Mirko Šijan, sin pevačice Goce Božinovske, čekaju prinovu, a radosnu vest podelili su sa namilijima za Božić. "Presrećni smo. Nema lepše vesti. Ponovo ću postati baka i svi smo uzbuđeni. Sad je važno da trudnoća protekne u… »

Vesti dana »