Повезане вести

Младен Крстајић: ‘Једва сам чекао да почнемо! Заиста сам срећан што сам дошао у ТСЦ’

Младен Крстајић: ‘Једва сам чекао да почнемо! Заиста сам срећан што сам дошао у ТСЦ’

Хот спорт 08.01.2021
‘Атмосфера у клубу је одлична, што је најважније за добар посао’. Саопштење ФК ТСЦ Бачка Топола преносимо у целости. Екипа ТСЦ окупила се данас у Бачкој Тополи на почетку припрема за други део сезоне у Суперлиги, у којој имају… »
ТСЦ почео припреме - Крстајић: У клубу је одлична атмосфера, то је најважније за добар посао

ТСЦ почео припреме - Крстајић: У клубу је одлична атмосфера, то је најважније за добар посао

Спортски журнал 08.01.2021
Фудбалери ТСЦ-а окупили су се у Бачкој Тополи на почетку припрема за други део сезоне у Супер лиги Србије. Нови шеф стручног штаба Младен Крстајић, који је 4. јануара потписао уговор са ТСЦ-ом, данас ће одржати први тренинг са… »
ТСЦ почео припреме, крстајић је већ срећан: Бивши селектор једва дочекао прозивку у Бачкој Тополи

ТСЦ почео припреме, крстајић је већ срећан: Бивши селектор једва дочекао прозивку у Бачкој Тополи

Мондо 08.01.2021
Нови тренер ТСЦ-а је спреман за посао који предстоји. Нови тренер ТСЦ-а је спреман за посао који предстоји. После представљања новог тренера, на ред је дошао и почетак припрема. Фудбалери ТСЦ-а започели су у петак у Бачкој… »
Тренер Инђије: Димитров је био неопходан

Тренер Инђије: Димитров је био неопходан

Спортски журнал 08.01.2021
Завршен је одмор у Инђији и следи припрема за велику борбу за опстанак у наставку Супер лиге, пошто ове сезоне чак шест тимова испада у нижи ранг. Изабраници Дејана Челара су након кратке паузе се окупили 4. јануара и шеф… »

Вести дана »