Povezane vesti

Crna Gora: Nakon saslušanja svjedoka Brano Mićunović pušten na slobodu

Slobodna Evropa 08.01.2021
Nikšićanin Branislav Brano Mićunović i njegovi prijatelji Sava Vujović i Srđan Mićunović, nakon saslušanja svjedoka, pušteni na slobodu, potvrdio za Radio Slobodna Evropa (RSE) njihov pravni zastupnik, advokat Draško Đukanović. Uticaj na… »

Ipak je bilo "uhvati ribicu, poljubi pa pusti": Brano Mićunović na slobodi!

Pravda 08.01.2021
Brano Mićunović danas je pušten na slobodu. Nikšićanin i njegovi prijatelji Sava Vujović i Srđan Mićunović pušteni su iz pritvora da se brane sa slobode. To je "Vijestima" potvrdio njihov pravni zastupnik advokat Danilo Mićović. Tu odluku… »

Na instagramu napisao reči zbog kojih cela Crna Gora drhti: Tako je govorio Ciceron o izdajnicama

Alo 08.01.2021
Kontroverzni biznismen Branislav Brano Mićunović (67), koji je u sredu uhapšen pošto je policija u automobilu u kom je bio sa dvojicom prijatelja pronašla dva pištolja, pušten je juče iz pritvora nakon saslušanja u tužilaštvu u Kotoru… »

"Hapšenje Mićunovića sportski ribolov, uhvati, poljubi u ruku i pusti"

B92 08.01.2021
Podgorica -- Lider Pokreta za promene, članice vladajućeg DF-a, Nebojša Medojević oglasio se povodom oslobađanja Branislava Brana Mićunovića. On je ocenio da je njegovo privođenje bila "predstava za narod". "Sportski ribolov, uhvati, poljubi u… »

Policija: Mićunović i prijatelji osumnjičeni za nedozvoljeno držanje oružja

Novi magazin 08.01.2021
Crnogorskom biznismenu Branislavu Branu Mićunoviću i njegovim prijateljima koji su danas pušteni da se brane sa slobode, osumnjičeni su za krivično delo nedozvoljenog držanja oružja. Dva pištolja s municijom su nađena u automobilu kojim je, kako… »

Brano Mićunović osumnjičen za nedozvoljeno držanje oružja

N1 Info 08.01.2021
Crnogorskom biznismenu Branislavu Branu Mićunoviću i njegovim prijateljima koji su pušteni da se brane sa slobode, osumnjičeni su za krivično delo nedozvoljenog držanja oružja. Dva pištolja s municijom su nađena u automobilu kojim je, kako je… »

Brano Mićunović pušten na slobodu

Blic 08.01.2021
Nikšićanin Branislav Brano Mićunović pušten je danas na slobodu, saznaje "Blic". Iz pritvora su pušteni i njegovi prijatelji Sava Vujović i Srđan Mićunović. Njih trojica privedeni su 6. januara u Budvi, nakon što su u njihovom vozilu… »

Mićunović pušten na slobodu

B92 08.01.2021
Uprava policije Crne Gore oglasila se danas posle podne saopšenjem o slučaju hapšenja Branislava Brana Mićunovića i dvojice njegovih prijatelja. Potvrđuje se da su oni pušteni iz pritvora i da će se braniti sa slobode. Navodi se da su Mićunović… »

Branislav Brano Mićunović pušten da se brani sa slobode

RTS 08.01.2021
Kontroverzni biznismen iz Nikšića Branislav Brano Mićunović i njegovi prijatelji S. V. i S. M., koji su privedeni 6. januara u Budvi, pušteni su na slobodu, prenose podgoričke Vijesti. To je Vijestima potvrdio njihov pravni zastupnik, advokat Danilo… »

Brano Mićunović pušten da se brani sa slobode: Iza rešetaka proveo 48 sati - u automobilu pronađena dva pištolja sa…

Večernje novosti 08.01.2021
BRANISLAV Brano Mićunović, Sava Vujović i Srđan Mićunović braniće se sa slobode u redovnom sudskom postupku. "Novosti" saznaju da će nakon prikupljenih dokaza Osnovno državno tužilaštvo u Kotoru uputiti optužni predlog Osnovnom sudu Kotor… »

Brano Mićunović i prijatelji se brane sa slobode

RTV 08.01.2021
PODGORICA - Uprava policije Crne Gore oglasila se danas posle podne saopštenjem o slučaju hapšenja Branislava Brana Mićunovića i dvojice njegovih prijatelja, kojim se potvrđuje da su oni pušteni iz pritvora i da će se braniti sa slobode. Navodi se… »

Mićunović pušten da se brani sa slobode

Novi magazin 08.01.2021
Nikšićanin Branislav Brano Mićunović i njegovi prijatelji pušteni su na slobodu, potvrdio je medijima njegov advokat Danilo Mićović. Mićunović je priveden 6. januara, oko 14 sati na izlazu iz Budve. Kontrolom vozila policija je kod Mićunovića i… »

Policija o puštanju Brana Mićunovića: Oružje pronađeno u vozilu kojim je upravljao, evo za šta se tereti

Večernje novosti 08.01.2021
UPRAVA policije Crne Gore oglasila se danas posle podne saopštenjem o slučaju hapšenja Branislava Brana Mićunovića i dvojice njegovih prijatelja, kojim se potvrđuje da su oni pušteni iz pritvora i da će se braniti sa slobode. Navodi se da su… »

Brano Mićunović pušten na slobodu

Sputnik 08.01.2021
Nikšićani Branislav Brano Mićunović, Sava Vujović i Srđan Mićunović pušteni su na slobodu. To je "Vijestima" potvrdio njihov pravni zastupnik, advokat Danilo Mićović. Branislav Mićunović, Sava Vujović i Srđan Mićunović privedeni su 6… »

Brano Mićunović pušten na slobodu

Vesti online 08.01.2021
Nikšićani Branislav Brano Mićunović, Sava Vujović i Srđan Mićunović pušteni su na slobodu. To je “Vijestima” potvrdio njihov pravni zastupnik, advokat Danilo Mićović. Branislav Mićunović, Sava Vujović i Srđan Mićunović… »

Brano Mićunović na slobodi

Politika 08.01.2021
PODGORICA – Branislav Brano Mićunović, Savo Vujović i Srđan Mićunović pušteni su danas na slobodu, potvrdio je podgoričkim Vijestima, advokat Danilo Mićović. Dvojica Mićunovića i Savo Vujović privedeni su na Badnji dan u Budvi, nakon što… »

Brano Mićunović na slobodi: "Don" crnogorskog podzemlja pušten iz pritvora

Mondo 08.01.2021
Pušten na slobodu danas. Pušten na slobodu danas. Nikšićki biznismen Brano Mićunović pušten je danas na slobodu. U policijskoj akciji uhapšeno je još dva njegova saradnika zbog sumnje da su nedozvoljeno držali oružje Njih trojica privedeni su… »

Branislav Brano Mićunović pušten na slobodu

N1 Info 08.01.2021
Nikšićanin Branislav Brano Mićunović i njegovi prijatelji Sava Vujović i Srđan Mićunović pušteni su na slobodu. To je „Vijestima“ potvrdio njihov pravni zastupnik, advokat Danilo Mićović. Njih trojica privedeni su 6. januara u Budvi, nakon… »

Medojević oštro o puštanju Mićunovića: Sve je bila predstava za javnost!

Večernje novosti 08.01.2021
LIDER Pokreta za promene Nebojša Medojević komentarisao je na svom Tviter nalogu puštanje na slobodu nikšićkog biznismena Brana Mićunovića kao ,,sportski ribolov". - Sportski ribolov, uhvati, poljubi u ruku i pusti - napisao je Medojević. On… »

Vesti dana »