Povezane vesti
Zadrugari OSULI PALJBU po Tomi Paniću! Matora sve ZAKUVALA?
Svet & Skandal 08.01.2021
Jovana Tomić M at ora odlučila je da svima ispriča šta je čula o aktuelnom paru – Nadeždi Biljić i Tomi Paniću. Naime, Matora je ispričala da je Panić poslao poruku Nadeždi po bivšoj zadrugarki Anđeli Milenković Anakondi što je Toma oštro demantovao. On… »
Zadrugari razapeli Tomu zbog ponašanja prema Nadeždi! Marija zaplakala na sav glas: Ovo je monstrum, ubila bih te da ne…
Kurir 08.01.2021
Jovana Tomić Matora je donela odluku da ispriča zadrugarima šta je čula o Tomi Paniću i Nadeždi Biljić. - Ja ovu temu nisam komentarisala, pričala sam nešto sa Marijom. Ja sam čula da je Toma poslao pismo po Anankondi, da mu je sve ovo bilo rijaliti… »
Vesti dana »

Amerika povlači preloman potez: Evropa definitivno ispada iz igre – ovo će za njih biti neizdrživo!
Sputnik pre 1 satjoš 29 povezanih

Šapić predstavio "nemanjićki plave" tramvaje i napravio novi lapsus: Baljega i baljezgarenje (video)
Pravda pre 3 satajoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i upozorenjima na nevreme
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 57 povezanih

Heroj iz aviona za NIN: Želeo sam da zaštitim ostale, reagovao sam instinktivno – selim se u Beograd
NIN pre 1 satjoš 26 povezanih