Povezane vesti
Žestoko oplela po njima: Zerina najstrašnije ocrnila Nadeždu i Tomu, pomenula i njihovo dete! (video)
Mondo 08.01.2021
Nema opravdanja za to što rade, smatra ona. Nema opravdanja za to što rade, smatra ona. Zerina Hećo oštro je prokomentarisala odnos Tomislava Panića i Nadežde Biljić, koji su prethodne noći imali vrelu akciju, nakon svega što su priredili gledaocima… »
Zerina nikad brutalnije o nadeždi i tomi: Moli ga za ljubav, ismevaju je, ne misle na dete! Osula žestoku paljbu! (video)
Kurir 08.01.2021
Zerina Hećo i Rialda Karahasanović prokomentarisale su odnos Nadežde Biljić i Tome Panića. - Sinoć sam se javila za komentar, ali nisam imala prilike da pričam o tome. Kada je započeta tema, ja sam ustala za stolom kada je ona rekla kada su se pomirili… »
Vesti dana »
uživo Američke snage izvele napad na dva tankera pod iranskom zastavom, Teheran poručuje: Branićemo svoje interese
NIN pre 37 minutajoš 32 povezane
Dan pobede obeležen polaganjem venaca na Groblju oslobodilaca Beograda
RTV pre 33 minutajoš 29 povezanih
(Foto) Vesna Vidović položila venac na Groblju oslobodilaca Beograda
Blic pre 28 minutajoš 22 povezane
"Spremni smo za saradnju" Putin poručio: Energetske potrebe Slovačke - biće zadovoljene!
Večernje novosti pre 1 satjoš 71 povezana
„Njegov operativni centar je duboko pod zemljom“: Ko je čovek koji unosi strah u Putinov režim?
Danas pre 19 satijoš 1 povezana