Povezane vesti

Upao u banku u Beogradu i uz pretnju pištoljem oteo novac: Jednoj osobi pozlilo, Hitna na licu mesta

Telegraf 08.01.2021
Policija intenzivno traga za počiniocem krivičnog dela. Nepoznati razbojnik uz pretnju pištoljem oko 17 časova opljačkao je banku u Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu, saznaje Telegraf.rs. Nakon oružanog napada jednoj ženskoj osobi (23) je… »

Opljačkana banka u Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu VIDEO

B92 08.01.2021
Beograd -- Nepoznati razbojnik uz pretnju pištoljem danas je oko 17 časova opljačkao banku u Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu, prenose beogradski mediji. Nakon oružanog napada jednoj osobi je pozlilo. Ekipa Hitne pomoći izašla je na mesto… »

Uz pretnju pištoljem razboljnik opljačkao banku u centru Beograda: Jednoj osobi pozlilo

Blic 08.01.2021
Nepoznati razbojnik s plavim rancem uz pretnju pištoljem oko 17 sati opljačkao je ekspozituru jedne banke u Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu. Iz ranca je izvadio pištolj, zapretio službenicama banke i oteo oko 23.000 evra, javlja Pink. Nakon… »

Pogledajte snimak oružane pljačke banke u Beogradu: Muškarac sa plavim rancem je ušao i izvadio pištolj!

Mondo 08.01.2021
Policija radi na identifikaciji pljačkaša. Policija radi na identifikaciji pljačkaša. Muškarac sa plavim rancem ušao je oko 17 sati u ekspozituru jedne poslovne banke u Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu. Iz ranca je izvadio pištolj, zapretio… »

Pogledajte snimak pljačke banke u Beogradu: Mirno ušetao pa potegao pištolj na preplašene radnice oteto 23.000 evra (video)

Kurir 08.01.2021
Nepoznati razbojnik uz pretnju pištoljem oko 17 časova opljačkao je filijalu jedne banke na Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu. Na društvenim mrežama se pojavio snimak nadzorne kamere na kome se vidi kako muškarac sa zaštitnom maskom i plavim… »

Ušao u banku, pa izvadio pištolj: Evo kako je lopov odneo 23.000 evra iz jedne filijale u Beogradu

Večernje novosti 08.01.2021
MUŠKARAC sa plavim rancem ušao je oko 17 sati u ekspozituru jedne poslovne banke u Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu. Iz ranca je izvadio pištolj, zapretio službenicama banke i oteo oko 23.000 evra. Nakon pljačke, razbojnik je odmah pobegao… »

Pogledajte snimak pljačke banke u Beogradu: Mirno ušetao, izvukao pištolj, pa ga uperio u službenice (video)

Večernje novosti 08.01.2021
NEPOZNATI razbojnik uz pretnju pištoljem oko 17 časova opljačkao je filijalu jedne banke na Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu. Na društvenim mrežama se pojavio snimak nadzorne kamere na kome se vidi kako muškarac sa zaštitnom maskom i plavim… »

Oružana pljačka banke u Beogradu

Novi magazin 08.01.2021
Jedan napadač je danas kasno popodne opljačkao banku u Bulevaru Kralja Aleksandra u Beogradu, javila je Radio-televizija Srbije (RTS). Kako su naveli, tokom oružanog napada je jednoj osobi pozlilo zbog čega je intervenisala Hitna pomoć. RTS kaže da… »

Opljačkana banka u Beogradu

Sputnik 08.01.2021
Nepoznati razbojnik uz pretnju pištoljem danas je oko 17 časova opljačkao banku u Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu. Nakon oružanog napada jednoj osobi je pozlilo. Ekipa Hitne pomoći izašla je na lice mesta, a policija intenzivno traga za… »

Opljačkana banka u Beogradu, policija traga za napadačem

RTS 08.01.2021
Nepoznati razbojnik uz pretnju pištoljem oko 17 časova opljačkao je banku u Bulevaru kralja Aleksandra 314. Nakon oružanog napada jednoj osobi je pozlilo, pa je zato intervenisala Hitna pomoć. MUP traga za počiniocem i za sada je nepoznato koliko je… »

BG: Opljačkao banku uz pretnju pištoljem

Dnevnik 08.01.2021
BEOGRAD: Nepoznati razbojnik uz pretnju pištoljem danas je oko 17 časova opljačkao banku u Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu, saznaje Telegraf.rs. Nakon oružanog napada jednoj osobi je pozlilo.Ekipa Hitne pomoći izašla je na lice mesta, a… »

Opljačkana banka u Beogradu: Jednoj osobi pozlilo

Nova 08.01.2021
Nepoznati razbojnik uz pretnju pištoljem oko 17 časova opljačkao je banku u Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu. Nakon oružanog napada jednoj osobi je pozlilo, a ekipa Hitne pomoći izašla je na teren, javlja Telegraf. Za sada nema informacija… »

Oružana pljačka banke u Beogradu: Jednoj osobi pozlilo, intervenisala Hitna!

Mondo 08.01.2021
Uviđaj je u toku. Uviđaj je u toku Nepoznati razbojnik uz pretnju pištoljem oko 17 časova opljačkao je banku u Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu. Nakon oružanog napada jednoj osobi je pozlilo. Ekipa Hitne pomoći izašla je na lice mesta. Za… »

Opljačkana banka u Beogradu, policija traga za napadačem

N1 Info 08.01.2021
Nepoznati razbojnik uz pretnju pištoljem oko 17 časova opljačkao je banku u Bulevaru kralja Aleksandra. Nakon oružanog napada jednoj osobi je pozlilo, pa je zato intervenisala Hitna pomoć, prenosi RTS. MUP traga za počiniocem i za sada je nepoznato… »

Beograd: Opljačkao banku uz pretnju pištoljem

RTV 08.01.2021
BEOGRAD - Nepoznati razbojnik uz pretnju pištoljem danas je oko 17 časova opljačkao banku u Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu, saznaje Telegraf.rs. Nakon oružanog napada jednoj osobi je pozlilo. Ekipa Hitne pomoći izašla je na lice mesta, a… »

Pljačka banke u centru Beograda: Pod pretnjom pištoljem oteo novac i pobegao, jednoj osobi pozlilo

Kurir 08.01.2021
Nepoznati razbojnik uz pretnju pištoljem oko 17 časova opljačkao je banku u Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu. Nakon oružanog napada jednoj osobi je pozlilo. Ekipa Hitne pomoći izašla je na lice mesta. Za sada nema informacija koliko je novca… »

Opljačkana banka u Beogradu: Naoružani razbojnik izvadio pištolj, pa uzeo novac, Hitna na licu mesta

Večernje novosti 08.01.2021
NEPOZNATI razbojnik uz pretnju pištoljem oko 17 časova opljačkao je banku u Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu. Nakon oružanog napada jednoj osobi je pozlilo. Ekipa Hitne pomoći izašla je na lice mesta. Za sada nema informacija koliko je novca… »

Vesti dana »