Povezane vesti
Božu Vreću se ispunila želja: Izašla mu majka iz bolnice
Nova 08.01.2021
Poznati pevač sevdalinki Božo Vrećo redovno je svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram obaveštavao o zdravstvenom stanju svoje majke, kojoj je dijagnostifikovan kancer. Ovoga puta Vrećo je podelio lepe vesti. Pevač je danas objavio fotografiju na… »
"Moja Božićna želja se ispunila": Majka Bože Vreće se operisala i sada uživa u toplini doma, emotivna fotografija sve razgalila…
Blic 08.01.2021
Bosanski pevač Božo Vrećo (37) početkom meseca na društvenim je mrežama saopštio je loše vesti da njegova mama Mili ima rak. - Sada se borimo, zajedno i neustrašivo kao i do sada sa svime i znam da ćemo da pobedimo tog 'zlikovca'. Naša ljubav će ga… »
Moja Božićna želja se ispunila, majčica je izašla iz bolnice: Božo Vrećo otkrio detalje o borbi svoje majke sa rakom (foto)…
Kurir 08.01.2021
Božo Vrećo sa svima je podelio da njegova majka ima rak, a detalje borbe izneo je na društvenim mrežama. Pevač je sada napisao emotivnu poruku na Instagramu i otkrio kako se njegova majka oseća posle operacije. "Samo da vam nešto kažem, moja Božićna… »
Vesti dana »
Održana sednica Štaba za vanredne situacije zbog suše i elektroenergetskog sistema
Naslovi.ai pre 23 minutajoš 37 povezanih
Srbija pod udarom jakog toplotnog talasa, temperature dostižu 40 stepeni
Naslovi.ai pre 23 minutajoš 61 povezana
STIGAO UNUK! Porodila se ćerka Suzane Mančić, u pola noći sestra je tajno odvela u porodilište – evo koje staro srpsko ime nosi dečak!
Svet & Skandal pre 1 satjoš 27 povezanih
Pregovori SAD i Irana: Tramp otkazao napad, Teheran demantuje direktne razgovore
Naslovi.ai pre 43 minutajoš 27 povezanih
Ponesite dovoljno vode i naoružajte se strpljenjem: Kolaps na graničnim prelazima u Srbiji
NIN pre 3 minutajoš 24 povezane