Povezane vesti
Božu Vreću se ispunila želja: Izašla mu majka iz bolnice
Nova 08.01.2021
Poznati pevač sevdalinki Božo Vrećo redovno je svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram obaveštavao o zdravstvenom stanju svoje majke, kojoj je dijagnostifikovan kancer. Ovoga puta Vrećo je podelio lepe vesti. Pevač je danas objavio… »
Moja Božićna želja se ispunila, majčica je izašla iz bolnice: Božo Vrećo otkrio detalje o borbi svoje majke sa rakom…
Kurir 08.01.2021
Božo Vrećo sa svima je podelio da njegova majka ima rak, a detalje borbe izneo je na društvenim mrežama. Pevač je sada napisao emotivnu poruku na Instagramu i otkrio kako se njegova majka oseća posle operacije. "Samo da vam nešto kažem, moja… »
"Moja Božićna želja se ispunila": Majka Bože Vreće se operisala i sada uživa u toplini doma, emotivna fotografija sve…
Blic 08.01.2021
Bosanski pevač Božo Vrećo (37) početkom meseca na društvenim je mrežama saopštio je loše vesti da njegova mama Mili ima rak. - Sada se borimo, zajedno i neustrašivo kao i do sada sa svime i znam da ćemo da pobedimo tog 'zlikovca'. Naša ljubav… »
Vesti dana »
„Deca trpe pritiske, direktorka tvrdi da nastave ima“: Profesorka o stanju u Srednjoj medicinskoj u Subotici
N1 Info pre 5 satijoš 51 povezana
Uživo masakr u Švedskoj, najmanje desetoro ubijeno u školi: Oglasila se policija, napadač nije poznat odranije (video/foto)
Kurir pre 58 minutajoš 52 povezane
Preminuo Teofil Pančić, novinar i pisac 'neponovljive rečenice'
BBC News pre 34 minutajoš 42 povezane
„Zakleo sam se mrtvom sinu da ga neću prodati“: Veliki broj ljudi ispred suda podržao oca mladića stradalog u namenskoj u Lučanima
N1 Info pre 9 satijoš 23 povezane