Povezane vesti
Marija Kilibarda se fizički obračunala sa pljačkašem: "Trčala sam kao luda za njim, skočila mu na leđa, a on me ujeo"
Mondo 09.01.2021
Prisetila se kako se našla na meti lopova. Prisetila se kako se našla na meti lopova. Lepa voditeljka Marija Kilibarda otkrila je da je bila meta jednog pljačkaša u Parizu, koji joj je oteo veću količinu novca koji je zaradila na "tezgi". Ona je… »
Kilibarda o pljački koju je doživela: "Oteo mi je torbu punu para, skočila sam mu na leđa, pa me je ujeo za ruku"
Blic 08.01.2021
Marija Kilibarda otkrila je da je jednom bila žrtva lopova u Parizu, kada joj je ukradena veća količina novca. Naime, voditeljka je otkrila šta se desilo, kao i da se tada fizički obračunala sa pljačkašem. - Kada sam prvi put bila u Parizu na jednoj… »
Vesti dana »
Brnabić: Srbija na evropskom putu, sutra u parlamentu o najvažnijoj preporuci ODIHR-a
RTV pre 1 satjoš 27 povezanih
Ukinuta vanredna situacija u Prijepolju. Nivo Lima ispod 200 cm, nema više opasnosti od poplava.
Kurir pre 55 minutajoš 52 povezane
Grbović (PSG): Opozicija će dočekati predstavnike institucija EU, Vučić nije lice Srbije
Beta pre 2 satajoš 32 povezane
Večeras protest u Čačku zbog koncerta na trgu povodom dočeka Nove godine po Julijanskom kalendaru
Serbian News Media pre 4 satijoš 44 povezane
Srećna Srpska nova godina na kuli u Abu Dabija, Vučić: UAE čestitala na najlepši način (VIDEO)
RTV pre 3 satajoš 36 povezanih