Povezane vesti
Marija Kilibarda se fizički obračunala sa pljačkašem: "Trčala sam kao luda za njim, skočila mu na leđa, a on me ujeo"
Mondo 09.01.2021
Prisetila se kako se našla na meti lopova. Prisetila se kako se našla na meti lopova. Lepa voditeljka Marija Kilibarda otkrila je da je bila meta jednog pljačkaša u Parizu, koji joj je oteo veću količinu novca koji je zaradila na "tezgi". Ona je… »
Kilibarda o pljački koju je doživela: "Oteo mi je torbu punu para, skočila sam mu na leđa, pa me je ujeo za ruku"
Blic 08.01.2021
Marija Kilibarda otkrila je da je jednom bila žrtva lopova u Parizu, kada joj je ukradena veća količina novca. Naime, voditeljka je otkrila šta se desilo, kao i da se tada fizički obračunala sa pljačkašem. - Kada sam prvi put bila u Parizu na… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Samo dva fakulteta u Beogradu nisu u blokadi, u obustavi od danas i medicinari: Veliki protest studenata ispred RTS
Nova pre 12 minutajoš 42 povezane
Uroš Blažić proglašen krivim za masakr u Duboni i Malom Orašju
BBC News pre 35 minutajoš 26 povezanih
Blokiran Poljoprivredni fakultet u Novom Sadu, glavni ulaz ograđen crvenom mrežom
Beta pre 2 satajoš 13 povezanih
Blažićima, ocu i sinu, po 20 godina robije: Dobili maksimalne kazne zatvora, masovni ubica Uroš proglašen krivim
Kurir pre 12 minutajoš 27 povezanih