Povezane vesti
NBA: Pobeda Oklahome, Pokuševski ubacio sedam poena
Dnevnik 09.01.2021
NjUJORK: Košarkaši Sakramenta izgubili su od Toronta 144:123, što je peti poraz Kingsa do starta sezone u NBA ligi. Srpski košarkaš Nemanja Bjelica nije se proslavio u porazu svog tima, pošto je za 10 minuta igre ubacio dva poena (1/4 šut iz igre), uz po… »
Ima 19, a igra kao da ima 39: "poku pogađa iz Srbije!" Amerikanci oduševljeni, pamtiće i naša velika NBA nada trojku u…
Sportal blic 09.01.2021
Talentovani mladi srpski reprezentativac imao je sjajno veče u NBA ligi! Ne samo da je njegova Oklahoma pobedila Njujork u najlegendarnijoj košarkaškoj hali na svetu - Medison Skver Garenu - već je 19-godišnjak sjajnim potezima p(d)okazao da mu je mesto… »
Aleksej dao trojku "iz Srbije" u hramu košarke: Upisao se u najčuvenoj dvorani na svetu!
Mondo 09.01.2021
Još jedan zapažen nastup srpskog talenta. Još jedan zapažen nastup srpskog talenta. Aleksej Pokuševski (19) ponovo je pokazao da i te kako ima šta da pokaže u svojoj debitantskoj NBA sezoni. Srpski košarkaški biser nastupio je ove noći u Medison skver… »
Vesti dana »

(BLOG) Održane komemorativne šetnje širom Srbije: Studenti pozvali na novi skup i poručili da neće odustati
N1 Info pre 10 minutajoš 58 povezanih

Božić: Napadnuta sam zbog kampanje koja se vodi protiv SNS, neće uspeti da nas uplaše
Euronews pre 50 minutajoš 29 povezanih

Milojević: Biće promena u timu, Porto je jedan od favorita za osvajanje Lige Evrope
RTS pre 45 minutajoš 38 povezanih

"On mene nije zvao kad sam polomio ruku, razočarao me je..." Đani ogorčen na Darka Lazića, ne želi da čuje za njega: Nova drama na estradi
Kurir pre 31 minutajoš 23 povezane