Povezane vesti
BRUTALNO! Lukas ISPROZIVAO pola estrade!
Svet & Skandal 09.01.2021
Aca Lukas poznat je kao neko ko nema dlake na jeziku, pa je i ovaj put bez zadrške izneo svoje mišljenje o pojedinim kolegama koje su tražile novčanu pomoć države zbog pandemije korona virusa. Naime, Lukas smatra da pevačima nije potrebna pomoć koliko… »
To je sramota, Treba im pomoć da nađu doktora da im izleči glavu: Lukas žestoko osudio kolege koje traže pomoć države!
Mondo 09.01.2021
"Treba da dobiju pomoć svi ostali, pa onda mi", smatra Lukasa. "Treba da dobiju pomoć svi ostali, pa onda mi", smatra Lukasa. Aca Lukas poznat je po britkom jeziku, pa je i ovaj put otvoreno izneo stav o tome šta misli o pojedinim kolegama koje su… »
Vesti dana »

"Ne znam šta bibi priča, ta deca izgledaju gladno": Tramp udario na Netanjahua zbog Gaze: Izrael ima veliku odgovornost, Amerika će da preuzme važniju ulogu
Blic pre 1 satjoš 34 povezane

Amerika povlači preloman potez: Evropa definitivno ispada iz igre – ovo će za njih biti neizdrživo!
Sputnik pre 38 minutajoš 28 povezanih

„Onda poprimim taj vonj od baLJege, pa se osećam i ja“: Dugo nismo čuli gradonačelnika Šapića, a sad se vratio i opet ima novu reč VIDEO
Nova pre 5 satijoš 26 povezanih

U 18 časova nevreme stiže u ove delove Srbije: Pogledajte gde će se olujni oblaci kretati iz sata u sat
Mondo pre 48 minutajoš 55 povezanih